Prima pagină » Cultural » Smaranda Știrbu face furori pe rețelele de socializare și se bucură de succes. Cu ce se ocupă iubita lui Selly

Smaranda Știrbu face furori pe rețelele de socializare și se bucură de succes. Cu ce se ocupă iubita lui Selly

16 mart. 2023, 10:33,
în Cultural

Smaranda Știrbu face furori pe rețelele de socializare și se bucură de succes. Tânăra nu ezită să își surprindă fanii din mediul online cu apariții îndrăznețe. La vârsta de 22 de ani, aceasta atrage multe priviri când apare la tv sau la evenimentele mondene. Smaranda Știrbu trăiește de 4 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de cunoscutul vlogger Andrei Șelaru. Puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă iubita lui Selly.

Smaranda Știrbu face furori pe rețelele de socializare și se bucură de succes

Smaranda Știrbu este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton. Tânăra are un succes impresionant în carieră și studiază la Medicină. Iubita lui Selly este extrem de activă și pe rețelele de socializare, unde are un număr impresionant de urmăritori. Aceasta este o vloggeriță apreciată și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze inedite.

Dincolo de celebritate, Smaranda Știrbu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Selly. Cei doi sunt împreună de 4 ani și au planuri mărețe de viitor. Cunoscutul și controversatul vlogger a fost întrebat de multe ori dacă va face marele pas. Recent, Selly a dezvăluit motivul pentru care amână momentul mult așteptat.

,,Toată lumea mă întreabă asta. Facem patru ani de relație pe 21 septembrie. Căsătoria e o chestie simbolică. Instituția căsătoriei nu cred că mai contează atât de mult. Probabil că la un moment dat se va întâmpla, dar noi lăsăm lucrurile să decurgă de la sine. Oricum suntem foarte tineri. Mie îmi place foarte mult că am lângă mine o parteneră la fel de ocupată și o fată independentă care vrea să își croiască drumul ei în viață, și mi se pare cel mai important.”, a declarat Selly.

Un alt cuplu celebru este cel format din Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat. Relația celor doi a trecut prin multe încercări și momente tensionate, însă în prezent radiază de fericire împreună. Sebastian Dobrincu este cunoscut de public drept unul dintre cei mai tineri milionari, deținând o avere impresionantă la vârsta de 24 de ani.

Ce spune Selly despre certurile cu iubita sa

Selly și Smaranda Știrbu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au o relație de 4 ani și fac furori de fiecare dată când apar împreună la evenimentele mondene. Deși pozează în cuplul perfect, cunoscutul vlogger și iubita sa au parte și de certuri și momente tensionate în relație. Recent, Selly a dezvăluit cum gestionează problemele din viața lor și cum o împacă pe iubita sa.

,,Dacă ea se supără eu am o “schemă de șmecher” fac eu pe supăratul și ea cedează prima și vine să ne împăcăm. Am făcut un vlog mai lung în care le-am propus prietenilor mei câte o idee cretină și știam că va fi complet împotrivă și d-aia i-am propus (n.r să-și facă cont pe un site de adulți). Eu cred că s-a prins, că nu aveam cum s-o sun niciodată cu așa ceva. Nu ne șicanăm, am și eu glume, unele bune, altele proaste.’’, a declarat acesta.

Smaranda Știrbu se bucură din plin de celebritate și radiază de fericire alături de iubitul ei, Selly. Tânăra și faimosul vlogger trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 4 ani și au planuri mărețe de viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *