Prima pagină » Local » Slăbiciunea unei ieșence a trimis-o după gratii. Telefoanele mobile o scot din minți. Pe unul l-a introdus în anus
Slăbiciunea unei ieșence a trimis-o după gratii. Telefoanele mobile o scot din minți. Pe unul l-a introdus în anus

Slăbiciunea unei ieșence a trimis-o după gratii. Telefoanele mobile o scot din minți. Pe unul l-a introdus în anus

16 nov. 2020, 02:00,
Sorin Pavelescu în Local

O femeie a ajuns după gratii după ce a furat un telefon mobil. Nu este prima dată când fură, iar în trecut a ajuns să-și bage un telefon în anus pentru a scăpa de polițiști. Atunci a scăpat de închisoare, însă acum nu a mai avut atât noroc

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat și condus la cercetări o femeie de 40 ani, bănuită de comiterea infracțiunii de furt calificat. Din cercetări a rezultat că, în timp ce se deplasa cu un mijloc de transport în comun, ar fi sustras din geanta unei femei de 69 de ani telefonul mobil. În baza probatoriului administrat în cauză, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, fiind introdusă în Arestul I.P.J. Iași. Ulterior a fost prezentată în față judecătorilor. Sâmbătă, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea de arestare formulată de anchetatori pe numele Iulianei Petronela Brânduș.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași. Dispune arestarea preventivă a inculpatei Iuliana Petronela Brânduș, cercetată pentru furt calificat, pe o durată de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatei”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă. De altfel, aceasta a și fost contestată de către Iuliana Petronela Brânduș. Urmează ca instanța superioară să decidă ce se va întâmpla în continuare cu ieșeanca.

În urmă cu aproape 15 ani femeia și-a introdus un telefon furat în anus

Femeia a mai intrat în vizorul autorităților. În anul 2005, polițiștii de la Secția III au întâlnit un caz de furt mai deosebit. O tânără de etnie rromă care furase un telefon mobil de la o femeie, pentru a nu fi descoperită de polițiști cu celularul asupra sa, și l-a băgat în anus. Era vorba tot de Petronela Brânduș. Aceasta este cunoscută de polițiștii de la Secția III deoarece a comis, cel puțin în acel an, un număr de cinci furturi de telefoane mobile. Femeia de etnie rromă care era gravidă în luna a noua a scăpat și de această dată. Brânduș a comnis atunci furtul pe ruta Copou – CUG. Victima s-a urcat în maxi taxi din stația de la Universitatea „Al. I. Cuza”, iar Petronela Brânduș s-a urcat la stația din Piața Unirii. Pe parcursul drumului, gravida a sustras telefonul mobil. Toți cetățenii care circulau cu mijlocul de transport în comun au bănuit-o de furt pe femeia rromă și au reținut-o, conducând-o la Poliție. Agenții de poliție, însoțiți de mai mulți martori din maxi taxi, au condus-o pe Petronela Brânduș în camera de audieri și au pus-o pe aceasta să scoată tot ce avea în buzunare. Chiar dacă polițiștii au făcut un control mai amănunțit femeii, telefonul mobil nu era de găsit. Victima furtului a sunat la numărul telefonului furat, iar în acel moment, soneria s-a auzit înfundat. Polițiștii au solicitat acesteia să-și scoată telefonul mobil din anus pentru a fi predat părții vătămate.

„Femeii i s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt, însă pentru că este gravidă, va fi judecată și de această dată în stare de libertate”, au declarat la cea vreme reprezentanții inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *