Prima pagină » Titlurile zilei » Situație incredibilă, la un service auto! O ieșeancă și-a lăsat mașina la reparat, iar a doua zi a avut parte de o veste șocantă: „M-au sunat pompierii să-mi spună” – FOTO

Situație incredibilă, la un service auto! O ieșeancă și-a lăsat mașina la reparat, iar a doua zi a avut parte de o veste șocantă: „M-au sunat pompierii să-mi spună” – FOTO

24 iun. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan, în Titlurile zilei

O femeie din Iași și-a dus mașina la reparat la un service auto din Târgu Frumos, iar după o zi a avut șocul vieții. Nici nu i-a venit să creadă când a aflat ce s-a întâmplat

Mihaela Antal avea un autoturism marca Volvo V60 de câțiva ani, pe care l-a dus la un service din Târgu Frumos. Problema era la o portieră, deoarece nu se închidea bine, iar mecanicii au descoperit și alte nereguli în urma unei verificări. A doua zi, Mihaela a fost sunată de pompieri pentru că mașina i-a fost găsită în altă localitate, fiind arsă complet.

A rămas fără mașină după ce a lăsat-o la reparat într-un service auto

Mihaela și-a lăsat mașina la service-ul auto „La Cătălin”, de pe str. Justiției, nr. 2, din Târgu Frumos, pentru o simplă reparație. Mecanicii au descoperit că mai sunt și alte probleme, astfel că trebuie să comande piese pentru aceasta. Femeia a fost de acord și a așteptat cu nerăbdare să fie sunată ca să își ridice mașina.

„Miercuri (n.r. – 19 iunie 2024) dimineață, mi-am dus mașina la service-ul auto «La Cătălin», deoarece era cel mai aproape de mine. Aveam o problemă la portieră, deoarece nu se închidea prea bine și am vrut să o verifice. Dacă tot am ajuns acolo, le-am spus mecanicilor să o pună pe tester, să vadă dacă mai trebuie schimbat ceva. A doua zi, dimineață, am mers iar la service, mi-au spus că mă costă 200 de lei să schimb ce îmi trebuie la portieră, însă au mai descoperit ceva la motor ce trebuie schimbat, doar că mă costa 1.000 de lei. Le-am zis că vreau să reparăm tot și să dea comandă de piese”, povestește Mihaela Antal.

Doar că lucrurile nu au mers conform planului, iar Mihaela s-a trezit cu un telefon neașteptat de la pompieri, cum că i-au găsit mașina complet arsă în satul Prigoreni, undeva lângă Târgu Frumos.

„Am plecat de la service și așteptam după să mă anunțe când e gata reparația. Joi, pe la ora 16:00, m-au sunat pompierii din Târgu Frumos să îmi spună că mașina mea a fost găsită în satul Prigoreni și era arsă complet. Efectiv, nu mi-a venit să cred când am auzit, nu avea nicio logică. Am aflat ulterior că mașina a fost luată de Cătălin Achiței, patronul service-ului, și a ars chiar în față casei cumnatului său. Am mers acolo cu o platformă ca să-mi iau mașină, iar nimeni nu avea nicio explicație. Eu încă plătesc rate pentru mașina aia”, a mai spus Mihaela Antal.

Femeia vrea să își recupereze paguba

Cătălin Achiței

Patronul firmei a refuzat să îi dea explicații femeii

Mihaela a rămas fără mașină și nu a primit nicio explicație de la patronul service-ului. Femeia a depus plângere la poliție și speră că daunele îi vor fi plătite.

„Am luat legătura cu patronul service-ului, Cătălin Achiței, și i-am spus că vreau să îmi plătească despăgubiri pentru ce s-a întâmplat. Mi-a spus că nu e vina lui, a luat mașina să o testeze după ce a reparat-o și nu are ce face. Când am fost la service, să discut, era și soția lui, ea a trecut la amenințări, că are avocați buni și că nu am ce face. Am depus plângere la poliție, deoarece așa ceva nu mi se pare normal, iar acum voi discuta cu un avocat ca să îmi recuperez pierderea. După incident m-au contactat mai multe persoane să îmi spună că nu trebuia să îmi duc mașina acolo, deoarece patronul este cunoscut pentru modul cu face lucrurile și că am fost păcălită”, a precizat Mihaela Antal.

Patronul service-ului a refuzat să dea un răspuns cu privire la situație.

„Eu nu sunt acum în zonă, veniți în câteva zile la locul faptei, dacă vreți să aflați mai multe”, a fost tot ce a avut de spus Cătălin Achiței, după care a închis telefonul.

După ce și-a dus mașina la reparat la un service auto, Mihaela a ajuns într-o situație disperată.

Comentarii
  • Asa se intampla cand duci masina la un service no-name. Mecanici semi-calificati, patroni prosti si nesimtiti care habar nu au cum sa conduca afacerea pe care o au, asta-i tot ce poti gasi.

  • George Minte Mica

    Deci mergeți la „locul faptei”, că el nu are nicio vina.

  • La țară așa se obișnuiește. Îți lași mașina, asta in primul rând dacă ești inconștient, pe mâna unor Dorei, care habar nu au să deschidă ușa la portbagaj, iar ei se plimbă-n sat cu mașina si benzina clientului. Unii nici nu au permis, dar la țară nu mai contează.

  • Asta cu „descoperitul ” și altor probleme mecanice este foooarte veche și una din țepele cele mai des intîlnite cu care mecanicii și service euto jupuiesc la greu clienții ! Și eu am mai pățito ! Și asta chiar la reprezentanță și alte service auto mai mari de prin Iași

  • te calicesti si lucrezi cu ghertoi, asta primesti. zgarcenia se plateste.

  • Multi nesimtiti sunt pe la service.oricum te mint si te jecmanesc,indiferent ca este cu nume sau fara.De asta unii isi vand masinile dupa cativa ani, sa nu-i mai fure cei din service.

  • S-a plimbat sa vada daca nu-i cade portiera,dupa reparatiile facute.N-a cazut,dar a luat foc.I-a gasit defectul,desi si-a pus si viata lui in pericol.

  • Cum adica Achiței a zis că ”nu are ce face”? Păi mașina a fost lăsată la service nu la poartă la cumnată-său. Plângere penală, închidere service, recuperare valoare mașină integral. Dacă o arde cu figuri, sunt niște băieți în gară care îi dau foc la service pentru câteva sute de lei.

  • Contactat un avocat, plangere penală și solicitat sechestru asigurator pe averea „patronului” în vederea recuperării prejudiciului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
29 iunie 2024
29 iunie 2024