Prima pagină » Local » Situație incertă la Politehnica Iași! Cine va fi noul antrenor al echipei după plecarea lui Tony? Iată ce s-a întâmplat în vestiar
Situație incertă la Politehnica Iași! Cine va fi noul antrenor al echipei după plecarea lui Tony? Iată ce s-a întâmplat în vestiar

Situație incertă la Politehnica Iași! Cine va fi noul antrenor al echipei după plecarea lui Tony? Iată ce s-a întâmplat în vestiar

06 sept. 2024, 02:00, 2 ,
Petronel Ștefan în Local

Politehnica Iași a rămas într-o situație delicată după ce antrenorul Tony da Silva a demisionat. Conducerea încearcă acum să caute rapid o soluție, având în vedere că se apropie meciul cu Universitatea Craiova

După eșecul drastic cu Hermannstadt, conducerea clubului a avut o discuție cu staff-ul tehnic în privința obiectivelor clubului. După meciul de la Sibiu, Tony a făcut câteva declarații surprinzătoare la adresa jucătorilor săi, însă cel care a plecat a fost doar el.

Politehnica Iași este în căutare de un nou antrenor

Tony da Silva a venit în luna aprilie a acestui an ca antrenor la Politehnica Iași, după care a salvat clubul de la retrogradare cu o victorie la Hermannstadt. Acum, din cauza unui eșec cu Hermannstadt, și-a dat demisia după situația tensionată de la club. În urma rezultatelor din primele etape, echipa se află sub obiectivele trasate de club la începutul campionatului. În această perioadă, mai multe echipe au rămas fără antrenor, Unirea Dej și Sepsi și-au demis tehnicienii. Eugen Neagoe, care a fost contractat deja de Unirea Dej, era o opțiune și pentru Poli Iași. Conducerea s-a orientat acum spre alte posibilități, fiind foarte probabil ca următorul tehnician să fie tot unul din străinătate. Se vehicula și ideea că Leo Grozavu ar putea reveni la club, însă conducerea a negat vreun interes. Clubul este în tratative avansate cu Adrian Mutu, după ce negocierile cu Cristiano Bergodi au căzut. Intenția conducerii este de a anunța un nou antrenor până la finalul acestei săptămâni. Oricum, cine va veni la Iași va avea o misiune dificilă, având în vedere că va prelua echipa în timp ce se află într-o situație complicată.

„Am avut o ședință după meciul cu Hermannstadt, Tony avea toată susținerea noastră, am rămas surprins când a anunțat că vrea să plece, nu asta intenționam noi. Deocamdată, vom analiza și vedem ce nume vom găsi pentru preluarea postului de antrenor. Nu avem în vedere ca să îl readucem pe Leo Grozavu”, a transmis Florin Briaur, managerul Politehnicii Iași.

Controversele din vestiar

Situația dintre Tony și vestiar a ajuns la punctul culminant după meciul cu Hermannstadt. Tehnicianul portughez a fost revoltat de faptul că jucătorii săi nu au respectat indicațiile oferite de el. Practic, vestiarul a fost pe un butoi de pulbere în acest început de campionat, iar la primele situații critice, totul a degenerat. În ultimele partide, jucătorii aduși de Tony, în vară, au început să fie folosiți tot mai des titulari, astfel, alții au trebuit înlăturați pentru a face loc noilor veniți. Liniștea din vestiar asigură continuitatea și siguranța unui antrenor, pe lângă rezultate. Deocamdată, de antrenamente se vor ocupa oamenii din staff-ul lui Tony, ulterior, la numirea unui nou antrenor, să fie aduși alți oameni. Totuși, fanii regretă faptul că portughezul a plecat de la club și aveau mare încredere în ei. În următoarele zile, Poli Iași va avea două meciuri amicale cu Ceahlăul Piatra Neamț și CSM Pașcani. După pauza competițională în care va juca echipa națională, ieșenii vor juca în Copou cu Universitatea Craiova. Politehnica Iași este pe locul 14 cu 7 puncte și un golaveraj negativ. Greșelile din apărare au cântărit mult în parcursul echipei.

Politehnica Iași este în căutare de un nou antrenor, după ce Tony a demisionat. Nimeni nu se aștepta la această decizie, conducerea fiind luată prin surprindere de gestul portughezului.

Comentarii
  • Da lea dat peste cap ciorrrrrdelile biaurilor ciordeliști ăăă,îîî,ă-î-ă săl aducă ca antrenor pe ostașul dottor în slujba populimi aici în giudețul tg.frumos cel mai mare giudeț din giudețul iași ca la ianca marele giudeț din brăila ha ha ha -ghinion–

  • Sa joace in echipa cei care sunt cei mai in gorma, nu ca e roman sau strain si nici un jucator nu trebuie sa se supere, daca nu e in forma.

    Ei trebuie sa urmareasca doar interesul clubului si nu interesul personal.

    Daca vor continua cu prostii de astea care sunt de nivelul copiilor, treaba nu o sa mearga si toti vor pleca de la club cand vor retrograda, fie ei romani sau straini.

    Mai bine va intelegeti intre voi si faceti treaba buna la echipa, decat sa rada toata lumea si toate echipele de voi.

  • Nu conteaza cine va fi antrenor. Conteaza cine il plateste. Iar cat timp banii publici ai iesenilor sunt folosoti in fotbal, mu*e poli.

  • Unirea Slobozia nu Unirea Dej

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`