Prima pagină » Local » Situaţie hilară la Iaşi! 1600 de moldoveni cu buletinul pe aceeaşi adresă ar trebui izolaţi la domiciliu
Situaţie hilară la Iaşi! 1600 de moldoveni cu buletinul pe aceeaşi adresă ar trebui izolaţi la domiciliu

Situaţie hilară la Iaşi! 1600 de moldoveni cu buletinul pe aceeaşi adresă ar trebui izolaţi la domiciliu

11 mart. 2020, 09:27,
George Cristian în Local

Poate fi o glumă, dar situaţia este destul de serioasă. În municipiul Iaşi, dar şi în judeţ sunt zeci de locuinţe în care se afla mii de persoane din Republica Moldova care au aceeaşi adresă. Reporterii Bună Ziua Iaşi a scris, în ediţiile trecute despre situaţii ieşite din comun. Situaţii în care, de exemplu, într-un apartament din Tătăraşi stau fictiv 1600 de persoane din Republica Moldova. Cazul nu e unul singular, tot într-un apartament din aceeaşi zonă stau 800 de moldoveni. Situaţia este una comună, în multe judeţe din Iaşi sunt cazaţi, fictiv, mii de ieşeni. În lipsa unei legi care să interzică luarea în spaţiu a mai multor persoane, autorităţile nu au nicio pârghie legală prin care să ia măsuri.

UNIC in Romania! Un afacerist a inventat apartamentul in care incap 1600 de oameni
Întrebare pentru nota 10! Cum vor sta în autoizolare moldovenii veniţi din zonele afectate

Într-un exerciţiu de imaginaţie, putem să credem că cetăţenii cazaţi la Iaşi sunt plecaţi în alte state din Uniunea Europeană. Într-un scenariu prin care o parte din aceştia se întorc în Iaşi, ne rămâne întrebarea logică: Cum vor intra în autoizolare, şi unde?

Vom reveni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *