Prima pagină » Local » Situația se înrăutățește la Iași! Într-o săptămână, numărul pacienților internați cu COVID-19 la spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” Iași s-a triplat
Situația se înrăutățește la Iași! Într-o săptămână, numărul pacienților internați cu COVID-19 la spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” Iași s-a triplat

Situația se înrăutățește la Iași! Într-o săptămână, numărul pacienților internați cu COVID-19 la spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” Iași s-a triplat

07 iul. 2022, 02:00,
Andreea Pădurescu, în Local

În doar o săptămână, numărul pacienților diagnosticați cu COVID-19 și internați în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” Iași a crescut simțitor. Medicii sunt îngrijorați.

„Dacă în urmă cu o săptămână aveam admiși 10 pacienți, astăzi, în spital, sunt internați 34 de pacienți cu această patologie, dintre care 2 copii, unul de 1 an, iar celălalt de 5 ani. În ceea ce privește pacienții adulți, media de vârstă a acestora este de 50 de ani. În Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă au fost transferați 3 pacienți, deoarece necesită monitorizare 24 din 24 de ore. Echipa noastră medicală este alături de pacienți pentru a trece cu bine peste problemele de sănătate și revine cu un îndemn pentru populație: protejați-vă”, a declarat dr. Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași.

Sfaturile medicilor după ce numărul de cazuri COVID-19 s-a triplat la Iași

Medicii ieșeni îi sfătuiesc pe oameni să respecte, în această perioadă, regulile de prevenție.

„Ne aflăm în perioada concediilor și a vacanțelor, este absolut normal să ne bucurăm de timpul liber. În locurile închise și aglomerate să nu vă feriți sau rușinați să purtați mască, este o măsură de prevenție utilă și necesară. De asemenea, igiena mâinilor trebuie făcută riguros înainte de a mâncă, dar și la revenirea acasă. În felul acesta, diminuați semnificativ contractarea virusului SARS-COV-2, dar și a altor patologii infecto-contagioase.”, a mai precizat medicul ieșean.

Suntem în valul 6?

Chiar dacă numărul cazurilor a crescut vizibil, în ultimul timp, specialiștii susțin că nu există riscul de apariție a valului 6.

„Nu considerăm că va urma un al șaselea val pandemic. Eram pregătiți pentru o creștere a numărului de cazuri în cursul toamnei, când adresabilitatea crește, iar mai mulți pacienți necesită internare și supraveghere medicală. Se pare că acest trend ascendent a început mai devreme decât preconizam”, a precizat dr. Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” Iași.

Comentarii
  • Iar incepe asta cu propaganda lui idioata.

    Un virus asa periculos ca nu moare nimeni,trebuie doctorii sa faca eforturi sa moara ca sa iasa statistica.

    Ia zi mai spagarule cat ai luat sa bagi frica, iar in oameni?

    Spagara aia a ta de nasa mai cere 100 euro la studenti sa promoveze examenele?

    Vezi ca traiesti in acelasi oras cu alti 500.000 oameni.

    Eu zic sa o lasi mai usor cu covidul sa nu iti iei tu vreun covid in bot.

  • NU EXISTA NICIUN VIRUS !!! Opriti GENOCIDUL facut cu antenele 5G !

    Satanistii vor acum sa continue GENOCIDUL cu radiatiile 5G ca sa-i prosteasca pe PROSTI sa se vaccineze ca sa moara cat mai multi. Cum poate un virus sa apara in Africa si dupa cateva zile in Italia sau in alta tara ? Calatoreste cu avionul ? Antenele si satelitii sunt peste tot si Cabala ordona unde sa creasca frecventa pentru a mai imbolnavi si ucide oameni. Criminalii care ucid cu legea sau cu siringa primesc de la Cabala cate 1000 de dolari pentru fiecare vaccinat. Ce cauta antenele 5G in statiile subterane de metrou si la marginea satelor la nivelul caselor ? Orice antena care are ca scop transmiterea unui semnal se monteaza la inaltime nu in subsol. Mastile contin OXID de GRAFEN ca sa fie inspirat de cei care le poarta, pentru a se imbolnavi sub influenta radiatiilor 5G. Variantele Alpha, Beta, Gama, Delta, Omicron si alte astfel de inchipuiri satanice reprezinta doar o frecventa mai crescuta fata de precedenta, in plaja de 70 – 300 GHz, si nimic altceva. Sangele fierbe in oameni formand cheaguri care infunda venele si opresc transportul oxigenului la creier si in organism, si omul se sufoca si moare.
    Cabala este pe duca si isi joaca ultima carte : CRESTE LA MAXIM FRECVENTA RADIATZIILOR 5G, dar MOR NUMAI VACCINATII, care au in ei tot felul de mizerii care se activeaza cu aceste frecventze 5G.
    Cei nevaccinati déjà s-au imunizat, organismul s-a adaptat la radiatziile 5G si la o noua frecventa au doar gura uscata, dureri de spate si transpiratie dimineatza, tuse 3,4 zile, apoi totul este normal.
    Este bine sa luati cate o aspirina pe zi, si sa consumati maxim 5 Vitamana C pe zi.
    Vaccinatii se vor duce la loc cu verdeatza si loc de odihna in maxim 5 ani.
    Dar ATENTIE LA VACCINATI pentru ca poarta boala injectata prin vaccin si o transmit celor de langa ei prin transfuzii, transpiratie, saliva, sex, urina.

    ,,…Am avut trei pandemii în ultima sută de ani. Prima pandemie a fost în 1918, care a fost numită pandemia de gripă spaniolă. Acesta a fost momentul în care au implementat undele radio la nivel global și a crescut electrificarea universului nostru. Milioane de oameni au murit șase luni mai târziu în urma unei pandemii. Dupa al doilea război mondial, o altă pandemie, care a fost implementarea echipamentelor radar. La nivel global, sateliții s-au dezvoltat și au ieșit o mulțime de sateliți diferiți. Când a fost implementat sistemul au existat o serie de decese din cauza pandemiei. Ultima pandemie majoră a fost în 1968, care a fost numită gripa Hong Kong. Acum au lansat 5G și acest lucru afectează viețile oamenilor.
    Ucid oameni din întreaga lume și ei acoperă cu ,,virusul Corona’’.
    Una dintre țări, care este o țară uriașă ce are milioane de oameni, Rusia, nu a avut multe decese în zona virusului Corona, pentru că nu au implementat încă 5G pentru uz public. L-au implementat doar pentru uz exclusiv de către armată.
    Atunci când sunteți testat vă contamineaza cu SIDA, pentru că vor să acopere faptul că milioane de oameni vor muri din cauza frecvenței radio excesive… Vaccinurile au toxine. Iți dau boala…

    Tratamentul Alergiei la ADEVAR a asa-zisilor ziaristi nu se va mai trata cu Streangurol si Lopatin,
    ci cu un nou medicament ultraeficient: Glontzalgin si desigur Lopatin.

    Adica ziaristii vandutzi pentru catziva firfirei Guvernului Criminal, conform listelor publicate, nu vor mai fi spanzuratzi pentru complicitate la Crime impotriva umanitatii, ci le va trece si lor ceva bun prin capul lor sec – un glonte ultrafast.

  • Si de ce trebuie neaprat internati?Sa fie pe mana voastra?De ce nu este un tratament preventiv dar sunt vaccinuri.CAT TIMP NE MAI CREDETI PROSTI CA SA UMPLETI BUZUNARELE?

  • breakthrough

    va vindeca Putin de coronavirus 🙂 si pe voi, si pe 50cent si pe arafauci colectiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *