Prima pagină » Local » Situația înscrierilor, după trei zile, la Universitatea „A.I. Cuza” din Iași
Situația înscrierilor, după trei zile, la Universitatea „A.I. Cuza” din Iași

Situația înscrierilor, după trei zile, la Universitatea „A.I. Cuza” din Iași

13 iul. 2022, 18:23,
BZI.ro, în Local

Astăzi, 13 iulie, a fost publicată situația înscrierilor pentru viitorii studenți ai Universității „A.I. Cuza” din Iași.

Documentele pot fi consultate aici: https://admitere.uaic.ro/situatia-inscrierilor/

Peste 12 mii de locuri scoase la concurs pentru etapa de admitere

Circa 12 mii de locuri scoase la concurs pentru etapa de admitere 2022, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Dintre acestea, 7.778 de locuri la studii universitare de licență și 4.297 de locuri la studii universitare de master. Absolvenții de liceu au la dispoziție 4.214 locuri la buget și 3.564 de locuri cu taxă.

Pentru admiterea la studii universitare de master sunt scoase la concurs 2.450 de locuri fără taxă și 1847 de locuri cu taxă. Înscrierile vor avea loc în perioada 11-16 iulie și se vor putea face atât la sediul Universității, cât și online, pe platforma inscriere.uaic.ro (https://eadmitere.uaic.ro).

Cum se organizează etapa de admitere 2022

La etapa de admitere 2022, Universitatea „Cuza” din Iași a stabilit condițiile de selecție ale viitorilor studenți și masteranzi. La studii de licență, oferta de admitere cuprinde 82 de specializări, în timp ce, pentru studii de master, candidații au la dispoziție 123 de opțiuni.

Peste 200 de specializări oferite de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iași! Astfel, instituția a aprobat oferta de studii și condițiile de admitere pentru anul universitar 2022-2023. La studii de licență, oferta de admitere cuprinde 82 de specializări, în timp ce pentru studii de master, candidații au la dispoziție 123 de opțiuni.

La majoritatea facultăților UAIC, admiterea pentru studii de licență se va face exclusiv pe baza mediei generale de la examenul de Bacalaureat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *