Prima pagină » International » Situația din Ucraina acum: Primele pierderi după atacul rusesc asupra Ucrainei

Situația din Ucraina acum: Primele pierderi după atacul rusesc asupra Ucrainei

24 feb. 2022, 12:29,
în International

Situația din Ucraina acum indică faptul că armata ucraineană abandonează în mod masiv pozițiile și armele. Instalațiile de infrastructură militară din Ucraina sunt dezactivate. În primele ore ale operațiunii de apărare a Donbasului, infrastructura militară a Ucrainei, inclusiv aerodromurile militare, au fost scoase din funcțiune, a anunțat ministerul militar rus.

Ministerul a remarcat, de asemenea, că atacurile sunt efectuate cu arme de înaltă precizie și doar asupra infrastructurii militare. Afectate sunt și instalațiile de apărare aeriană, aerodromurile militare și aviația militară din fosta republică sovietică.

cladiri incendiate care ard

De asemenea, in copil și trei civili au fost răniți în Mariupol, regiunea Donețk

Situația din Ucraina acum: Polițiștii de frontieră ucraineni nu au rezistat, a informat Ministerul Apărării

Militarii trupelor de frontieră ale Ucrainei nu opun rezistență armatei ruse, a declarat Ministerul rus al Apărării. Totodată, potrivit unui comunicat al serviciului de frontieră ucrainean, angajații acestuia au permisiunea să deschidă focul în funcție de situație.

De asemenea, armata rusă a negat pierderea aeronavei și a anunțat suprimarea apărării aeriene ucrainene. Ministerul Apărării a adăugat că infrastructura militară a bazelor aeriene ale țării a fost dezactivată. În plus, informațiile difuzate în mass-media occidentală despre aeronavele Forțelor Aerospațiale Ruse presupuse doborâte deasupra Ucrainei nu sunt adevărate, a spus ministerul.

o explozie intr-un oras

Potrivit Poliției Naționale a Ucrainei, începând cu ora 8 dimineața în Ucraina au fost înregistrate primele victime ale agresiunii rusești

Senatorul Vladimir Dzhabarov consideră că mai devreme sau mai târziu vor fi necesar începerea unor negocieri cu Kievul. Negocierile diplomatice dintre Rusia și Ucraina vor începe doar odată cu crearea unor condiții adecvate pentru aceste. Vladimir Dzhabarov, prim-adjunct al șefului Comisiei pentru afaceri internaționale a Consiliului Federației, a anunțat inevitabilitatea dialogului.

Avioane și clădiri distruse: Primele pierderi și victime în urma invaziei ruse în Ucraina

Anterior, președintele rus Vladimir Putin s-a adresat rușilor, și a anunțat începerea unei operațiuni militare speciale pentru protejarea Donbassului. El a menționat că scopul său este de a proteja oamenii de agresiunea și genocidul din partea regimului de la Kiev, demilitarizarea și denazificarea Ucrainei, precum și de a-i aduce în fața justiției pe cei care au comis numeroase crime sângeroase împotriva civililor, inclusiv a cetățenilor ruși.

Potrivit Poliției Naționale a Ucrainei, începând cu ora 8 dimineața în Ucraina au fost înregistrate primele victime ale agresiunii rusești. Primul a avut de suferit, Brovarskoi, orașul militar cu numărul 161. În timpul unui atac aerian, o clădire a fost incendiată. De asemenea, a fost parțial avariată și o casă cu 4 etaje. Armata a fost nevoită să evacueze rapid populația din acea clădire. Serviciul de Stat de Urgență și o ambulanță au lucrat continuu. Potrivit informațiilor preliminare, a existat și un mort, un grav rănit și încă 5 răniți ușor.

un soldat pe un camp

Militarii trupelor de frontieră ale Ucrainei nu opun rezistență armatei ruse

De asemenea, in copil și trei civili au fost răniți în Mariupol, regiunea Donețk. Începând cu ora 9 dimineața, Ministerul Afacerilor Interne a raportat noi victime. În regiunea Odessa din orașul Podolsk, în urma unui bombardament, au fost înregistrați 6 morți, 7 răniți și 19 dispăruți.

În orașul Mariupol, regiunea Donețk, în urma bombardamentelor, o persoană a fost omorâtă iar două au fost rănite. În plus, potrivit Serviciului de Frontieră de Stat, un polițist de frontieră ucrainean a fost ucis în regiunea Herson.

Situația din Ucraina de acum este una îngrijorătoare. Având în vedere faptul că acum o oră în regiunea Konotop, o mașină a fost incendiată, în urma căreia o femeie și un copil au fost răniți. De asemenea, în orașul Krivoy Rog, regiunea Dnepropetrovsk, au fost înregistrate trei lovituri asupra compozițiilor tancului al 17-lea BR.

mai multe tancuri care bombardeaza cu rachete pe un camp

Ministerul a remarcat, de asemenea, că atacurie sunt efectuate cu arme de înaltă precizie și doar asupra infrastructurii militare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`