Prima pagină » Local » Șirul evenimentelor de la accidentul de la Gară! Un şofer a gonit nebunește din Lețcani până la Iași lovind mai multe maşini. Șoferul a fost prins în cele din urmă, după o urmărire ca în filme. Mărturii cumplite ale martorilor – GALERIE FOTO/ EXCLUSIV

Șirul evenimentelor de la accidentul de la Gară! Un şofer a gonit nebunește din Lețcani până la Iași lovind mai multe maşini. Șoferul a fost prins în cele din urmă, după o urmărire ca în filme. Mărturii cumplite ale martorilor – GALERIE FOTO/ EXCLUSIV

01 iun. 2021, 11:55,
BZI.ro, în Local

În urmă cu doar câteva minute un accident rutier grav s-a produs în zona Gară din Iași. Noi detalii indică faptul că şoferul care a provocat accidentul gonea incă din localitatea Lețcani unde ar fi acroşat şi alte autoturisme. Vorbim despre un şofer nervos care, după producerea impactului s-a dat jos din mașină şi a început să fugă. A fost prins după ce un şofer, parte vătămată, a alergat după el.

Se putea produce oricând o tragedie iar martorii spun că au văzut cum şoferul teribilist gonea ca nebunul acroşând în drumul lui mai multe maşini.

UPDATE: „Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 despre faptul că un conducător auto în timp se deplasa cu autoturismul dinspre Valea Lupului spre Iaşi ar fi acroşat mai multe autovehicule. În prezent, verificările continuă pentru stabilirea întregii situaţie de fapt. Conducătorul auto a fost depistat şi testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge”, a transmis Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Ce spun martorii despre şoferul care a provocat accidentul de la Gară din Iași

Conform martorilor care participau la trafic, şoferul a provocat multe accidente până la impactul final din zona Gării din Iași. Vorbim despre faptul că şoferul autoturismului marca Skoda a acidentat un autoturism marca Opel în Valea Lupului, fix înainte ca să îi cadă un far din cauza devinelărilor.

” Skoda IS95LOL cel care a început să facă toate accidentele începând de la Sandra,aici s-a terminat..

Şofer skoda neagră gonea pe Canta spre LIDL, avea parbrizul spart, era cu capul ieşit pe geam.ca să vadă pe unde merge.

L-am întâlnit şi eu. La intersecţia spre BJATM i-a sărit un far de la denivelări. Maşina era lovită în fata şi fără număr.

L-am văzut în Valea Lupului a izbit un Opel astra albastru şi a plecat mai departe. După aceea l-am vazit izbit pe contrasens în faţa Gării . 4 alte maşini izbite la intersecţia fostă Billa. spun martorii îngroziţi.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII DESPRE ACCIDENTUL RUTIER

Ce s-a întâmplat la accidentul de la Gară

Conform datelor existente până la această oră, după ce a provocat carambolul din zona Gară, Iași, șoferul s-a dat jos din mașină. Unul dintre șoferii care a fost lovit de bărbat a ieșit din autoturism și a început să alerge după șoferul care a provocat teribilul accident. După o urmărire ca în filme, șoferul vinovat a fost imobilizat de cetățeni. De altfel, polițiștii rutieri au ajuns la fața locului și l-au încătușat ducându-ul la secția nr. 2 de Poliție Iași.

Pentru că șoferul vinovat a devenit violent, începând să înjure și să izbească diverse lucruri, oamenii legii au cerut ajutorul colegilor de la Serviciul de Acțiuni Speciale (SAS) Iași. Aceștia au venit la secția de poliție și încearcă să îl ducă pe tânăr la prelevarea de monstre în vederea stabilirii a mai multor date despre el. Există suspiciunea rezonabilă că bărbatul a consumat droguri și alcool înainte să se urce la volanul autoturismului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024