Prima pagină » Titlurile zilei » Sinucidere macabră în miez de noapte la Iași? Trupul unui tânăr algerian, domiciliat în Constanța, a fost găsit în bucăți pe calea ferată, în Nicolina. Avea doar 39 de ani – EXCLUSIV
Sinucidere macabră în miez de noapte la Iași? Trupul unui tânăr algerian, domiciliat în Constanța, a fost găsit în bucăți pe calea ferată, în Nicolina. Avea doar 39 de ani - EXCLUSIV

Sinucidere macabră în miez de noapte la Iași? Trupul unui tânăr algerian, domiciliat în Constanța, a fost găsit în bucăți pe calea ferată, în Nicolina. Avea doar 39 de ani – EXCLUSIV

11 apr. 2024, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Descoperire șocantă la Iași. Un tânăr algerian, domiciliat în Constanța, a fost găsit decedat pe calea ferată, în zona Nicolina. Polițiștii ieșeni au deschis un dosar penal și fac verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat

Descoperire macabră la Iași. Un bărbat de 39 de ani a fost găsit mort pe calea ferată. Acesta locuia în Constanța, dar era din Algeria. Marți noaptea, în jurul orei 23.00, poliția avea să fie anunțată despre faptul că trupul unui bărbat se află pe linia ferată. Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că cele sesizate se confirmă. Polițiștii au făcut verificat și au examinat cadavrul.

Sinucidere sau accident nefericit?

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru că trebuie să afle dacă bărbatul s-a sinucis sau dacă a fost vorba despre un accident.

„La data de 09 aprilie a.c., poliția a fost sesizată, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că trenul de pe ruta București-Iași a accidentat o persoană care se afla pe dalele din beton din compunerea pasajului, pe sensul de mers Ciurea-Nicolina. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat de 39 de ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Multe tentative de suicid la Iași

Chiar dacă sinuciderea e considerată unul dintre păcatele capitale din punct de vedere religios, există multe cazuri la Iași. Se înregistrează o incidență crescută a suicidului, a problemelor cauzate de consumul de alcool, dar și de anxiolitice și antidepresive, precum și de violența domestică. Femeile sunt de două ori mai predispuse la depresie decât bărbații, iar 1 din 7 persoane are un risc crescut pentru această afecțiune.

Principalele motive ale depresiei sunt așteptările nerealiste de la viață și din partea familie, autoanaliza excesivă asupra vieții personale, precum și presiunea socială de a fi împreună cu rudele și prietenii. Câteva măsuri ce sunt la îndemâna oricui pot salva viața unui om ajuns în pragul disperării. Tentativele de suicid s-au înmulțit la Iași.

„Tentativele de sinucidere din această perioadă sunt caracterizate prin gravitate extremă și de utilizarea toxicelor folosite în gospodărie, adesea insecticid sau substanțe de curățat, corozive și caustice, având loc pe fondul condițiilor socio-economice precare și a conflictelor casnice. Recomandăm o atenție sporită din partea familiei, pentru cei care trec printr-o perioadă dificilă, precum și apelarea de urgență la psiholog sau psihiatru, pentru a preveni actele extreme. În cazurile de intoxicație, primele măsuri de eliminare a substanțelor toxice constau în provocarea vărsăturii și prezentarea de urgență la spital”, au precizat medicii ieșeni.

Rămâne de văzut ce vor stabili polițiștii în cazul tânărului algerian care a fost găsit mort pe calea ferată, în Nicolina.

Comentarii
  • Jokerul vesel 🥳

    Melițienii vor stabili că mortul e de vină !
    În realitate musulmanii nu se sinucid decît în scop religios si nici depresii nasoale nu au !
    Pe ăsta lau aranjat băieții și lau pus pe linia trenului de nu a mai rămas nimic de analizat !, rămine de văzut în ce combinații era băgat și ce căuta din Constanța la Iași

  • Un drogat mai putin

  • Bună seara îmi puteți spune cum pot lua legătura cu persoana care a scris articolul? Sunt soția lui și din păcate are și doi copii două fetițe de 5 și 7 anișori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *