Prima pagină » Sport » Singura echipă pe care Daniel Pancu nu ar putea să o antreneze vreodată: „În rest, aș pregăti orice formație de pe pământ”
Singura echipă pe care Daniel Pancu nu ar putea să o antreneze vreodată:

Singura echipă pe care Daniel Pancu nu ar putea să o antreneze vreodată: „În rest, aș pregăti orice formație de pe pământ”

26 mai 2021, 02:00,
în Sport

Daniel Pancu (43 de ani) este liber de contract după despărțirea de Poli Iași. Legenda din Giulești a dezvăluit că FCSB este singura echipă din lume pe care nu ar putea să o antreneze, în schimb visează să revină pe banca Rapidului, pe noul stadion.
Pancu este un idol pentru suporterii rapidiști și susține că nu le-ar trăda niciodată încrederea, mergând ca antrenor la rivala FCSB. Cu toate acestea, la începutul carierei de fotbalist, „Pancone” a fost la un pas să semneze cu Steaua, a fost în probe în Ghencea, însă mutarea nu s-a mai realizat. Rapid a oferit mai mulți bani pentru transferul său de la Iași și așa s-a scris istoria legendei giuleștene.

Daniel Pancu: „Singura echipă din lume pe care nu aș putea să o antrenez vreodată este FCSB, Steaua”

Fostul antrenor al Rapidului și al lui Poli Iași a declarat că Gigi Becali l-a ofertat de trei ori pentru a veni antrenor la FCSB, dar de fiecare dată refuzul a fost ferm. Daniel Pancu susține că nu ar antrena niciodată gruparea roș-albastră.

„Singura echipă din lume pe care nu aș putea să o antrenez vreodată este FCSB, Steaua. În rest, aș pregăti orice echipă de pe pământul ăsta”, a recunoscut Daniel Pancu, pentru as.ro.

De altfel, Daniel Pancu s-a arătat extrem de surprins și neîncrezător când numele lui Marius Șumudică a fost propus pentru funcția de antrenor principal la FCSB: „Ar fi o surpriză, dar sunt decizii. Am văzut că e supărat pe Rapid, pe conducerea Rapidului.
Cred că ar fi primul caz, nu cred că a mai fost un antrenor rapidist la FCSB. De asta ar fi surprinzător, că nu s-a mai întâmplat până acum”, a declarat la acea vreme Daniel Pancu.

Daniel Pancu îi dă credit lui Mihai Iosif

Daniel Pancu visează să revină la un moment dat pe banca „vișiniilor”, să antreneze pe noul stadion Rapid-Giulești. Deocamdată, îi dă credit lui Mihai Iosif, omul care a promovat Rapidul în prima ligă după o pauză de șase ani.

„Îmi doresc să revin într-o zi. Cu siguranță voi antrena Rapid pe stadionul cel nou. Este un vis de al meu. Momentan, aș merge pe mâna actualului antrenor. I-aș da credit lui Iosif, a făcut o treabă foarte bună, fantastică. Este nevoie de stabilitate. E nevoie de o stare financiară foarte bună”, a adăugat Daniel Pancu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024