Prima pagină » Bursa Barfelor » Sinatorul a făcut spume la gură după ce au apărut poze de la Durău, de la petrecere – FOTO/VIDEO

Sinatorul a făcut spume la gură după ce au apărut poze de la Durău, de la petrecere – FOTO/VIDEO

19 iun. 2024, 02:01,
BZI.ro, în Bursa Barfelor

Încep babele rubrica de azi cu o povestioară despre sinatorul Arăgăzel Pompa, care a dat o petrecere la Durău, la ceva timp după ce și-a serbat ziua de naștere. Au fost mai mulți pe acolo, inclusiv Mităiță Ardeieș, care a fost pe la Ileana Doamna, iar acum e pe la Hateneu. Mităiță a filmat lăutarii și pe Pompa și s-a lăudat pe Feisbuc. Imaginile au dispărut când Pompa l-a sunat și l-a făcut în toate felurile… De, era de așteptat să iasă și acum panaramă…

Comentarii
  • ursul din pădure

    Chiolhanuri PSD-iste prin locuri ascunse la munte. Popa se crede încă la butoane dar și-o va lua rău la alegerile din toamnă, cei de azi nu mai pot fi prostiți cu un grătar și niște lăutari. Singurul câștig pentru ei este că la grătar s-au împărțit funcțiile de conducere pentru instituțiile publice ieșene, că de performanță nu mai poate fi vorba.

  • Mihai Carici Canta

    ANDRIES a fost și a rămas un pechinez care se gudura pe la picioarele stăpânului și trădează imediat ce primește o ciozvârta. De obicei își ia țeapă după țeapă așa cum și-a luat-o pe ultima de la Balaniscu care îi promisese locul 3-4 pe listă și la urmă l-a trecut la coadă vacii ca. să facă loc la pocăitul șef RAȘCU . De fapt mulți și-au luat țeapă de la Balaniscu printre ei Costică Flocea de la Poștă ori Nicușor Castanciu doftor de animaluri care se și vedeau viceprimari .

  • Balaniscu țeparu și șpăgarul nr 1 din PSD ( a luat 25000 de euroi de la Mitrufanca ca sa blocheze rezultatele concursului de la Spitalul CFR umilindu-l pe renumitul chirurg Mihai Glod ) promite de 2 ani locuri pe liste și funcții prin deconcentrate plus avize de PUZ-ri contra euroi pentru a-și susține o parte din campanie ca cea mai mare parte e suportată de Mihai Chirica prin Florin Boca . Balaniscu e cea mai mare pacoste pe PSD și trebuie trimis acasă .

  • Cum de acest gunoi uman de Balaniscu fosta slugă a lui Chirica ( dat afară în șuturi când Chirica și-a dat seama cu ce idiot are de-a face ) și-a făcut întreaga campanie pe clișeul Chirica – Penalalul PNL ! Să turui 2 ani aceeași lozincă e clar ca enervezi lumea. Omul nu a avut program, e habarnist total, nu pricepe o boaba din termoficare, infrastructura rutieră, buget, medicină etc nu e capabil sa poarte un dialog coerent pe astfel de probleme vitale pentru oraș. El știe una și bună CHIRICA PENALUL …. Balaniscule lasă-ne că ne-ai plictisit rău de tot !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *