Prima pagină » Cancan ultimă oră » Simona Trașcă s-a pozat nud de ziua ei? Blondina a fost înconjurată de sute de trandafiri

Simona Trașcă s-a pozat nud de ziua ei? Blondina a fost înconjurată de sute de trandafiri

12 ian. 2022, 15:42,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Simona Trașcă s-a pozat nud pe Instagram. Chiar de ziua ei, incendiara blondina a decis să-și surprindă fanii cu poze extrem de senzuale. Înconjurată de trandafiri roșii, vedeta a pozat pasionant. Chiar dacă are 42 de ani, Simona arată extraordinar.

De ziua ei de naștere, Simona a decis să-și surprindă întreaga comunitate cu un conținut incendiar. Îmbrăcată doar în lenjerie intimă și acoperită de un halat din mătase neagră, vedeta și-a uimit internauții. Chiar dacă este mamă la fel ca și Anna Lesko, blondina nu ezită să se pozeze în cele mai incendiare poziții.

simona trasca sexy langa multi trandafiri

De ziua ei de naștere, Simona a decis să-și surprindă întreaga comunitate cu un conținut incendiar

Simona Trașcă a primit un mesaj șocant de ziua ei: Cine a fost primul care i-a urat la mulți ani

Simona Trașcă și-a uimit dublu fanii de ziua ei. Atât prin pozele sale incendiare, cât și prin mesajul primit de la tatăl său. Vedeta nu are tocmai o relație foarte apropiată cu tatăl său. Blondina a recunoscut că a fost agresată de tatăl său în copilărie. Chiar dacă Simona este deja și ea mamă, relația cu tatăl sau nu a devenit una mai caldă.

Pe 1 ianuarie, Simona a primit un mesaj din partea tatălui său care a șocat pe toată lumea. Frumoasa blondină și-a sărbătorit ziua de naștere într-un club cu fetele, iar ajunsă acasă a rămas uimită de mesajul primit. Tatăl ei a fost primul care a felicitat-o pe vedetă.

„N-am făcut nimic pe 1 ianuarie, de ziua mea, dar am fost foarte surprinsă că primul care mi-a dat mesaj de ziua mea, înainte cu câteva minute de 12 noaptea, că a vrut să fie primul, a fost tata! Care tată foarte mulți ani nu mi-a dat mesaj!”, a menționat Simona.

Vedeta s-a emoționat extrem de mult când a văzul acel mesaj. Cu siguranță chiar dacă cei doi nu au o relație extrem de prietenoasă, blondina a fost plăcut surprinsă. Tatăl ei a menționat în mesajul de felicitare că o iubește extrem de mult, urându-i „La mulți ani!”.

„Acum mi-a scris «La mulți ani» și mi-a zis «Tac-tu», că așa îmi zicea el când eram mică, «te iubește mult». Mi-au lacrimile! Tata foarte rar mi-a zis că mă iubește. În cursul zilei, mi-a dat mai multe mesaje. Pentru mine a fost ceva deosebit”, a mai spus Simona Trașcă.

simona trasca pe o corabie

Pe 1 ianuarie, Simona a primit un mesaj din partea tatălui său care a șocat pe toată lumea

Simona Trașcă în ipostaze nud: Cum se pozează vedeta pe social media

Simona Trașcă a incendiat lumea virtuală cu pozele în care apare goală. Chiar și în ultima sa postare, blondina poartă ținută de casă extrem de sexy. Cu siguranță, pozele din vacanță în care vedeta apare în costum de baie sunt extrem de apreciate. La fel de apreciate sunt și pozele sexy a Antoniei, divele având forme extrem de apetisante.

simona trasca in costum de baie pe o corabie

Cu siguranță, pozele din vacanță în care vedeta apare în costum de baie sunt extrem de apreciate

Simona Trașcă arată extraordinar la vârsta pe care o are. Chiar dacă este una dintre cele mai apreciate dive de pe Instagram, blondina este și criticată în comentarii. Fotografiile hot în care apare vedeta „sucește” mințile bărbaților. Blondina a provocat controverse pozând goală în cadă. Mai mulți prieteni virtuali s-au oferit în comentarii „să vină la ea în vizită”. La fel de sexy este și Anca Dumitru, care încinge internetul cu pozele sale.

Chiar dacă Simona Trașcă pozează nud pe rețelele de socializare, vedeta are un iubit alături de care se vede toată viața. Fosta asistentă TV a mărturisit că acum este îndrăgostită din nou, fiind extrem de fericită.

simona trasca in costum de baie la piscina

Simona Trașcă arată extraordinar la vârsta pe care o are

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *