Prima pagină » Cancan ultimă oră » Simona Trașcă, prădată de hoți în Ajunul Crăciunului! Blondina e disperată în prag de sărbători: ”Sunt șocată”

Simona Trașcă, prădată de hoți în Ajunul Crăciunului! Blondina e disperată în prag de sărbători: ”Sunt șocată”

24 dec. 2022, 18:45,
în Cancan ultimă oră

Deși trebuia să fie cea mai frumoasă perioadă din an și să se pregătească de Crăciun, Simona Trașcă trece prin momente de coșmar după ce a sesizat că după o sesiune de shopping într-un supermarket din Capitală a fost prădată de hoți.

Simona Trașcă a fost prădată de hoți în Ajun de Crăciun

Blondina a mărturisit că e disperată și nu știe ce să mai facă, căci în timp ce se afla la cumpărături i-au fost furate lucrurile din geantă. Vorbim despre actele de identitate, atât cele personale, cât și cele ale mașinii.

Simona Trașcă ne-a mărturisit cum s-a întâmplat și cum a sesizat, de altfel, că nu mai are actele în geantă

”Eu am fost într-un supermarket țineam geanta într-o parte. Geanta e cu baretă lungă și o țineam de umăr. Îmi lipsește buletinul, talonul de la mașină, permisul de conducere, erau niște iconițe, o carte cu rugăciuni. Dacă îmi băgau mâna în celălalt compartiment aveam portofelul cu banii și actele, ei au luat ce au nimerit”, a spus Simona Trașcă.
Ea a mărturisit că abia acasă și-a dat seama că nu mai are actele, atunci când a vrut să le mute dintr-o geantă în alta și să plece la salon.

”Azi am sesizat că nu le mai am. Am vrut să plec la salon și am vrut să-mi pun actele în altă geantă. Știam clar că am actele acolo, că nu le scot niciodată. Am căutat în toate gențile, am căutat de 100 de ori. Eu mereu le aveam în geantă”, a mai spus Simona Trașcă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *