Prima pagină » Cancan » Simona Trașcă nu își arată vârsta. Ce frică are fosta asistentă TV

Simona Trașcă nu își arată vârsta. Ce frică are fosta asistentă TV

04 mai 2022, 11:27,
BZI.ro, în Cancan

Simona Trașcă, în vârstă de 42 ani are un corp de invidiat. Frumoasa blondină pune pe jar imaginația bărbaților cu fiecare apariție pe care o are. Aceasta este cunoscută pentru relațiile controversate pe care le-a avut de-a rândul vremii, dar și pentru scandalurile în care a fost implicată. Deși are numeroase intervenții estetice, fosta asistentă TV are o frică de necrezut.

Cu toate că este mamă și are un fiu de 25 ani, vedeta este în continuare remarcată la evenimentele la care participă. Mai mult de atât, aceasta apare și în videoclipul melodii lui Tzancă Uraganu, „Buzele cu roșu închis”. Totodată și Cristina Șchiopu ce a făcut videochat atrage atenția pe internet, fiind destul de apreciată pe platformele de TikTok și Instagram.

Simona Trașcă are un corp de invidiat pentru vârsta pe care o are

În vârstă de 42 ani, Simona Trașcă are un corp de invidiat. Cu fiecare apariție pe care o are pe rețelele de socializare, fosta asistentă TV face furori pe internet. Cunoscută și sub numele de „Pamela de România”, aceasta a fost de multe ori surprinsă în compania unor bărbați celebri. S-a speculat că ar fi fost amanta lui Dan Negru și a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de Liviu Vârciu. De la o vârstă fragedă, vedeta s-a îndrăgostit de consulul Libanului. În urmă relației, aceasta a dat naștere unui băiat, Fady Gavriil Hammoud. Deși și-a dorit toată viața gemeni, fosta asistentă TV a renunțat la idee, însă speră să aibă în curând nepoți de la fiul său. 

„Îmi doresc nepoţi, dar sunt foarte tineri, abia s-au căsătorit. Nu se ştie niciodată, în cazul meu cum o să fac nişte gemeni. Am un copil mare, să îmi trăiască, să mai facă şi alţii”, a declarat Simona Trașcă.

Cu toate că vedeta s-a îndrăgostit nebunește la prima vedere și a fost căsătorită cu tatăl copilului său, relația celor doi nu a avut un final fericit. Fostul soț al Simonei i-a cerut să treacă la religia lui, dar „Pamela de România” nu a fost de acord cu această cerință. Cu timpul, bărbatul a început să o înșele și nu îi mai acorda atenție. După ce au divorțat, fostul soț i-a furat copilul, dar în cele din urmă, vedeta a reușit să îl ia înapoi. Mai mult de atât, fosta asistentă TV a menționat că a ales să divorțeze deși încă îl iubea pe tatăl fiului său.

Nu ai să crezi ce frică are fosta asistentă TV

Deși este cunoscută pentru faptul că are numeroase operații estetice, Simona Trașcă a declarat că îi este frică să facă o nouă intervenție chirurgicală. Frumoasa blondină are dureri în zona bustului, însă a amânat operația de frică. Vedeta a menționat că deși în tinerețe era prima la astfel de intervenții, acum stă pe gânduri. Deși implanturile trebuie schimbate o dată la 10 ani, Simona a tot amânat programarea. Mai mult de atât, vedeta a declarat că preferă să stea naturală.

„Prefer să stau așa naturală, că de un an s-au dus toate, botox, acid, tot, pa. Să ajung așa eu, care la trei luni mai mergeam să-mi mai injectez puțin buzele… M-am programat acum doi ani pentru sâni, dar am zis că dacă mai pot să trag de timp… Am anulat operația. Și am niște dureri… Din cea mai tupeistă pe operații, că eram cam inconștientă, îmi făceam și când nu aveam nevoie, dacă eu așa consideram, acum îmi este frică.”, a declarat Simona Trașcă.

La frumoasa vârstă de 42 ani, Simona Trașcă continuă să atragă privirile tuturor bărbaților pe internet. Aceasta nu se ferește să pozeze în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare la care primește mii de aprecieri. O altă vedetă cu un corp de invidiat este și Ioana Filimon ce a pozat nud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *