Prima pagină » Cultural » Simona Țăranu atrage privirile tuturor pe Instagram. Ce spune frumoasa prezentatoare despre bărbatul care i-a cucerit inima

Simona Țăranu atrage privirile tuturor pe Instagram. Ce spune frumoasa prezentatoare despre bărbatul care i-a cucerit inima

10 oct. 2022, 10:15,
în Cultural

Celebra prezentatoare de știri Simona Țăranu atrage privirile tuturor pe Instagram cu formele sale fără cusur. Vedeta arată spectaculos și pozează sexy ori de câte ori are ocazia. Aceasta are un număr impresionant de urmăritori pe rețelele de socializare și se bucură din plin de celebritate.

Dincolo de cariera de succes în televiziune, Simona Țăranu radiază de fericire în viața privată și se declară o femeie împlinită. Iată ce spune frumoasa prezentatoare despre bărbatul care i-a cucerit inima.

Simona Țăranu atrage privirile tuturor pe Instagram

Simona Țăranu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Aceasta se bucură de un succes uluitor în carieră și se remarcă de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta este o prezență discretă în showbiz-ul autohton, dar face furori pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy.

La vârsta de 34 de ani, știrista se mândrește cu o siluetă fără cusur și atrage privirile tuturor atunci când se afișează la tv sau la evenimentele mondene. Aceasta își surprinde frecvent fanii din mediul online cu apariții provocatoare, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

Recent, știrista a postat câteva fotografii extrem de sexy, spre încântarea fanilor din mediul online. Vedeta are un număr impresioannt de urmăritori și se bucură de succes și de aprecierea tuturor. Simona Țăranu a avut parte de multe provocări pe plan profesional, însă pasiunea pentru televiziune a determinat-o să nu renunțe. Vedeta a dezvăluit care au fost marile provocări din carieră, dar și sacrificiile pe care le-a făcut de dragul profesiei.

,,Din exterior, la tv se vede doar partea frumoasă. În spate este multă muncă, iar cea mai grea e cea cu tine. Trebuie să ai un psihic puternic. Acest domeniu îţi oferă multă satisfacţie, dar te şi ţine mereu în priză. Rareori îţi permiţi luxul de a accepta starea cauzată de o problemă de familie sau de sănătate. Cel care te priveşte nu este vinovat de întâmplările nefericite din viaţa ta.

Este o lume dură, dar care te răsplăteşte înzecit. Această expunere are două tăişuri. Te bucuri de atenţie, de cadouri, de invitaţii la evenimente, avanpremiere, dar nu eşti deloc menajat, fie că vorbim despre imagine, fie că vorbim despre activitate. Puţini înţeleg şi mult mai puţini uită momentele în care greşeşti. Trebuie să fii autentică. Să furi meserie, dar să îţi pui amprenta în tot ceea ce faci. Să îţi creezi propriul stil şi să munceşti enorm.”, a declarat frumoasa prezentatoare de știri.

În prezent, Simona Țăranu se bucură de succes în carieră, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soțul ei. O altă prezentatoare de știri care se mândrește cu familia sa frumoasă și are doar cuvinte de laudă pentru partenerul ei este Lavinia Petrea. Aceasta este răsfățată de soț și se bucură din plin de rolul de mamă.

Ce spune frumoasa prezentatoare despre căsnicia sa

Dincolo de realizările deosebite în carieră, Simona Țăranu are o căsnicie frumpasă alături de soțul ei. Cei doi și-au unit destinele în anul 2015 la Verona, iar de atunci sunt de nedespărțit. Știrista are doar cuvinte de laudă pentru bărbatul care i-a cucerit inima și pe care îl cunoaște încă din copilărie.

,,Amândoi suntem din Piatra Neamţ, el e mai mare cu un an ca mine şi lucrează în domeniul bancar. Nu e o persoană cunoscută. La întrebarea „cine este iubitul tău” aş putea răspunde: este omul care m-a ridicat atunci când eram jos, care m-a încurajat să merg mai departe când am vrut să mă opresc. (…)

Fiindcă locuiam în același cartier, ne-am cunoscut de când eram mici, dar am preferat să nu interacționăm, deoarece eu eram un copil liniștit, iar el opusul. Am comunicat foarte bine de la început și m-a atras modul lui de a gândi. (…) Anii au trecut, iar copilul năzdrăvan a devenit un tânăr ambițios, educat și matur.

Când am început să socializăm și să ne cunoaștem, am realizat că avem multe în comun. Aceleași ambiții, aceeași determinare, aceleași visuri. Amândoi ne doream un loc de muncă pe care să îl îndrăgim. Am vrut să ne depășim condiția, să călătorim, să creștem împreună. Și așa a fost. Ne-am împrietenit în liceu și suntem și astăzi împreună.”, a mărturisit vedeta.

Simona Țăranu se află într-o formă fizică de invidiat și își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze provocatoare. Frumoasa prezentatoare de știri are o carieră de succes în televiziune, iar în viața privată radiază de fericire alături de soțul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *