Prima pagină » Cultural » Simona Țăranu a ajuns la o frumoasă vârstă, dar ascunde o mare suferință. Ce spune vedeta despre boala care o împiedică să devină mamă

Simona Țăranu a ajuns la o frumoasă vârstă, dar ascunde o mare suferință. Ce spune vedeta despre boala care o împiedică să devină mamă

22 feb. 2023, 09:18,
BZI.ro, în Cultural

Simona Țăranu a ajuns la o frumoasă vârstă, dar ascunde o mare suferință. Frumoasa prezentatoare de știri are o carieră de succes în televiziune, însă pe plan personal trece prin multe încercări. Vedeta are o căsnicie fericită, însă nu a reușit până acum să aibă copii din cauza unei boli autoimune. Simona Țăranu a urmat un tratament dificil și este încrezătoare că pe viitor își va îndeplini cel mai mare vis, acela de a avea un copil. Iată ce spune vedeta despre boala care o împiedică să devină mamă.

Simona Țăranu a ajuns la o frumoasă vârstă, dar ascunde o mare suferință

Simona Țăranu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Vedeta este o prezență discretă în showbiz-ul autohton și își ține familia departe de ochii curioșilor. La vârsta de 35 de ani, aceasta are o carieră impresionantă și se bucură din plin de admirația publicului autohton. Dincolo de lumina reflectoarelor, Simona Țăranu are o căsnicie fericită și se mândrește cu soțul ei. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015, iar nunta a avut loc la Verona. Știrista și partenerul ei de viață se afișează destul de rar la evenimentele mondene, preferând să fie cât mai dparte de scandalurile din showbiz-ul autohton.

Deși radiază de fericire alături de soțul ei și se declară o femeie împlinită, Simona Țăranu nu a reușit până acum să își îndeplinească cel mai mare vis, acela de a deveni mamă. Știrista a primit un diagnostic crunt din partea medicilor și a aflat în anul 2020 că suferă de o boală autoimună care o împiedică să aibă un copil.

„Nu mă simțeam bine, aveam pulsul foarte mărit, mi-am făcut un set de analize și acolo am descoperit că am această boală autoimună. În familie nu sunt boli autoimune. Foarte multă muncă, stres, nu pot să-mi dau seama ce a declanșat. Eu am descoperit-o cumva în luna mai în 2020 și medicul mi-a zis cumva că ea s-a declanșat cu 3-4 luni înainte, așadar, să zic atunci când s-a declanșat pandemia. Poate a fost și un atac de panică, poate a fost un stres pe care eu nu l-am conștientizat, dar organismul a reacționat.”, a declarat vedeta tv.

În prezent, Simona Țăranu urmează o schemă de tratament și este încrezătoare că în viitorul apropiat va deveni mamă. Prezentatoarea de știri se află într-o formă fizică de invidiat și face furori pe Instagram cu fotografii în ipostaze inedite. Deși are parte de multe momente grele în viața privată, vedeta nu își pierde optimismul și energia debordantă.

De provocări pe plan personal a avut parte și Irina Rimes. Aceasta a suferit mult din dragoste și a trecut printr-un divorț dureros pe vremea când avea doar 23 de ani. Artista iubește din nou și își dorește să îmbrace rochia de mireasă. Cântăreața se declară o femeie împlinită alături de actualul partener de viață.

Ce spune prezentatoarea de știri despre problemele sale de sănătate

Simona Țăranu a încercat mereu să își țină suferințele departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, vedetea și-a deschis sufletul și a vorbit recent despre cele mai grele momente din viața sa. Știrista regretă că nu a devenit mamă până acum din cauza unei boli pe care  o ține sub control de ani buni.

,,Am avut o problemă de sănătate, o boală autoimună, nu am scăpat în totalitate, am ieșit de pe tratament, dar în continuare sunt sub observație, asta m-a împiedicat să devin mamă. Dumnezeu le știe și cumva le ordonează, încerc să nu mă mai gândesc și să nu mă mai stresez pe tema asta.

Am luat tratament timp de doi ani de zile, am ieșit de sub tratament, dar sunt sub observație pentru că valorile încă nu sunt normale, dar mă simt foarte bine. În martie repet analizele și sper că lucrurile merg din ce în ce mai bine, eu așa mă simt.”, a mărturisit știrista.

Simona Țăranu este încrezătoare că pe viitor va reuși să devină mamă, iar în prezent se dedică profesiei și soțului ei, care o susține mereu. Cei doi trăiesc o frumoasă povese de dragoste de câțiva ani și au o căsnicie fericită.

La vârsta de 35 de ani, Simona Țăranu are o carieră de succes în televiziune, iar în viața se declară o femeie împlinită alături de bărbatul care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă. Știrista a fost diagnosticată cu o boală autoimună care a împiedicat-o să aibă copii, dar speră că visul ei de a fi mamă se va îndeplini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *