Prima pagină » Actualitate » Simona Spătaru, candidata PNL-USR la primăria Sectorului 4 nu explică de ce a trecut pe roșu, dar îi ceartă pe jurnalişti
Simona Spătaru, candidata PNL-USR la primăria Sectorului 4 nu explică de ce a trecut pe roșu, dar îi ceartă pe jurnalişti

Simona Spătaru, candidata PNL-USR la primăria Sectorului 4 nu explică de ce a trecut pe roșu, dar îi ceartă pe jurnalişti

20 sept. 2020, 15:25,
George Cristian în Actualitate

Momente incredibile în această zi. Simona Spătaru a lansat un atac fară precedent la adresa jurnaliştilor care au făcut publice imagini cu ea trecând pe culoarea roșie a semaforului. Jurnaliştii de la Gândul au făcut publice imagini în care Simona Spataru ar fi trecut pe roşu la mai multe semafoare şi ar fi parcat fix pe trecerea de pietoni.

Candidatul PNL-USR pentru Sectorul 4 al Bucureştiului a menţionat faptul că ea nu a urcat niciodată bătută la volan şi că va face plângere penală.

Simona Spătaru atacă jurnaliştii, dar nu spune nimic despre faptul că a încălcat legea

Încă un scandal în plină campanie electorală. Presa publică imagini în care un candidat al PNL USR-PLUS la Primăria Sectorului 4 ar fi trecut pe roșu la mai multe semafoare și ar fi parcat pe trecere de pietoni. Candidata PNL USR-PLUS a reacţionat duminica la înregistrare spunând faptul că ”mafioții Danei Budeanu” o filmează.

Imaginile arată faptul că Simona este surprinsă de două ori, luna trecută, în timp ce urca la volanul maşinii sale după ce consumă alcool la o terasă. Jurnaliştii considera că avocată a încălcat în mod repetat regulile de circulaţie pe drumurile publice din România.

Pe filmarea din data de 18 august se poate observa că maşina întoarce pe linia continua, iar pe 9, 10, 11 septembrie, aceeaşi maşină cu ea la volan, trece pe roșu la culoare semafoarelor. Totuşi, în alte filmări, autoturismul e surprins că intră pe interzis, și că a parcat pe o trecere de pietoni. Practic, în câteva zile, Simona Spătaru a încălcat mai toate regulile de circulație.

Reacţia Simonei Spătaru este stupefiantă

În loc să explice de ce a încălcat în repetate rânduri regulile de circulaţie, Simona Spătaru are o reacţie stupefiantă. Aceasta considera că e o întreagă teorie conspiraţionistă şi că, defapt, jurnaliştii o agasează în trafic de teama faptului că al ei contracandidat ar pierde alegerile. Candidatul PNL USR-PLUS pentru primăria Sectorului 4 nu a oferit absolut nicio justificare pentru gesturile ei, lucru de neacceptat într-o societate normală:

Simona Spătaru spune că este vorba despre un ”colaj absolut murdar de poze și filmulețe”. ”E o mașină a familiei, dar constat că mafioții Danei Budeanu mă filează de teamă că pierde Băluță alegerile. Așa ceva nu o să mai accept, mie nu îmi este teamă de ei”, a declarat Simona Spătaru, candidat PNL USR-PLUS la Primăria Sectorului 4.

Simona Spătaru: Voi face o plângere penală pentru asta!
”Eu la volan nu urc băută”, a precizat Simona Spătaru.

Cristian Zărescu, despre înregistrarea cu Nicușor Dan: „Nicuşor Dan minte, a încercat să opreacă demolarea înainte de sentinţă“

Angajatul Primăriri Sectorului 4 a mai precizat că minte în momentul în care spune că a încercat să opreacă demolarea înainte de sentinţă.

„Domnul Nicuşor Dan minte, a încercat să opreacă demolarea înainte de sentinţă. A făcut aceste intervenţii cu mult timp înainte. Prima instanţă a fost câştigată de noi, nu m-am simţit ameninţat, dar au fost cinci apeluri în care ne ruga să ne oprim. Domnul Mitrache are grave probleme cu legea, este acuzat în mai multe dosare”, a menționat Cristian Zărescu.

Înregistrarea cu Nicușor Dan, făcută publică de Dana Budeanu

Dana Budeanu a publicat o înregistrare cu Nicușor Dan, în care candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei pare a-și exercita influența asupra unui angajat al Primăriei Sector 4 în tentativa de a opri demolarea unei clădiri.

Pe înregistrare, interlocutorul lui Nicușor Dan este Cristian Zărescu, consilierul primarului Daniel Băluță. Zărescu a explicat că este vorba despre cinci astfel de convorbiri cu Nicușor Dan, iar clădirea pe care acesta încerca să o protejeze aparținea unui om certat cu legea, care are mai multe probleme cu Primăria Sectorului 4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *