Prima pagină » Cancan » Simona Sensual a renunțat să mai pozeze nud și s-a reorientat în carieră. Cum își câștigă existența acum

Simona Sensual a renunțat să mai pozeze nud și s-a reorientat în carieră. Cum își câștigă existența acum

07 dec. 2021, 11:55,
în Cancan

În trecut, Simona Sensual își câștiga existența din contracte de imagine, pozând nud adesea și fiind invitată la anumite emisiuni TV. În prezent, aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor și are o cu totul altă îndeletnicire față de ceea ce a consacrat-o. Mai mult, cu câțiva ani în urmă, fosta blondină era foarte atrasă de credință, iar în prezent este pasionată de pictură.

De ceva vreme, Simon Suhoi, cunoscută în showbiz drept Simona Sensual, s-a retras din lumina reflectoarelor. Acum ea preferă să-şi trăiască viaţa liniştită, departe de tot ce înseamnă showbizul românesc. Cu toate acestea, Simona încă mai ține legătura cu fanii săi pe reţelele de socializare.

În urmă cu mai bine de zece ani, Simona Sensual era una dintre cele mai cunoscute dive din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, din 2014, blondina a ales să dispară din peisaj astfel că prea puțini mai știu cum arată. Mai mult, și ocupația ei actuală este ceva inedit, de când nu mai face bani din aparițiile TV și contracte de imagine.

Simona Sensual a renunțat la nume și la trecut

Una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul românesc, Simona Sensual a avut numeroase relații cu bărbați celebri. Totodată, ea a fost implicată în multe scandaluri, dar și aparițiile sexy au contribuit la celebritatea ei. Viața ei s-a schimbat radical acum, de când nu mai este cunoscută și a dispărut din lumina reflectoarelor.

Simona Suhoi, fostă Sensual, a lăsat deoparte distracția și cluburile și s-a reprofilat. Fostul model petrece acum foarte mult timp în bucătărie, pentru că și-a deschis o afacere în industria alimentară și se ocupă cu mare atenție de aceasta. Vedeta și-a deschis o firmă de catering, care se pare că îi merge foarte bine. Ca orice afacere la început de drum, a mai prezentat și complicații, dar este încrezătoare și știe că va ajunge acolo unde își dorește. A reușit să facă o afacere din pasiunea ei de peste 20 de ani și, cel mai important, are de gând să facă și acte de caritate. În plus, s-a mai aflat că Simona a și divorțat între timp.

Simona Sensual nu mai pozează nud și s-a apucat de pictat

În prezent, Simona Sensual nu mai arată așa cum o știam cu toții. Ba chiar, dacă o vezi pe stradă, e posibil să nici nu o recunoști. Pe lângă faptul că nu mai pozează nud, iar la un moment dat luase calea credinței, acum Simona Sensual este pasionată de artă. Simona nu este doar o femeie de casă și o gospodină de succes, ci și o bună artistă. În trecut, ea cânta la pian și a scos câteva piese, iar mai nou s-a apucat de pictat. Însă nu pictează cu pensula, ci cu niște cuțite speciale.

Din mâinile ei ies adevărate opere și fanii îi apreciază munca. Deși nu face bani din această îndeletnicire, se mulțumește că a găsit o modalitate de a se rupe de realitate, de a scăpa de stres și de a se simți mai bine.

„Cu un cuțit faci multe, eu mi-am găsit o metodă de relaxare. Nu e vorba de bani, nu am făcut bani din pasiunile mele. E o metodă de terapie. Poate pe viitor voi face bani din asta”, spune Simona Sensual, pentru care aparițiile nud doar o amintire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 octombrie 2024
08 octombrie 2024