Prima pagină » Cancan » Simona Pătruleasa și trecutul ei amoros. Ce bărbat o regretă și acum 

Simona Pătruleasa și trecutul ei amoros. Ce bărbat o regretă și acum 

22 sept. 2023, 14:08,
BZI.ro, în Cancan

Simona Pătruleasa a avut un trecut amoros expus în fața tuturor, fiind persoană publică. S-a știut mereu de poveștile de dragoste pe care le-a trăit de-a lungul timpului, chiar dacă prezentatoarea și-a dorit mereu discreție.

Înainte să se căsătorească cu Sabin Ivanof, Simona Pătruleasa a avut o relație amoroasă cu scântei cu actorul George Ciubotaru.

Simona Pătruleasa și trecutul ei amoros

Bărbatul s-ar fi despărțit de vedetă, dar ulterior a regretat decizia.

”Nu cred că eram destul de matur, așa cum sunt acum, pentru a o aprecia așa cum merită să fie apreciată Simona Pătruleasa. Am fost împreună, ne-am despărțit, iar apoi am încercat să reîncălzim ciorba, dar nu a mai fost ca înainte”, spunea George Ciubotaru, în urmă cu mulți ani.

George Ciubotaru a mărturisit că Simona Pătruleasa a fost singura femeie care a reușit să-și pună amprenta asupra lui. Au avut o relație care, din păcate, nu a reușit să reziste.

”Singura femeie pe care o regret este Simona Pătruleasa. Nu spun că nu au fost și alte femei care au însemnat mult pentru mine, dar ea este extraordinară”, mai spunea acesta, notează spynews.ro

Simona Pătruleasa, decizie neaşteptată luată la 15 ani de la nunta cu afaceristul Sabin Ivanof

Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof s-au căsătorit în 2008, iar acum, la 15 ani distanţă, prezentatoarea de la Kanal D a decis să refacă poza de la nuntă și să îmbrace din nou rochia de mireasă.

Vedeta a mai spus că numele ei din buletin este Ivanof și că nu a negociat nicio clipă cu soțul ei ca să preia și el numele ei: „Răspund la ambele nume. Nu sunt și în buletin Pătruleasa, pentru că dacă ar fi fost și în buletin, ar fi trebuit să îl cheme și pe Sabin, Pătruleasa, și am zis că, totuși, nu! Nu am negociat nimic, a venit totul de la sine, nu e nimic de negociat”.

Simona Pătruleasa a mai dezvăluit că soțul ei nu are conturi pe rețelele de socializare. „El nu are Instagram, nu are Facebook, nu e fascinat de toată zona asta, dar dacă eu îi propun să facem această fotografie nu are nimic împotrivă. Nu am făcut probe, dar știm că ne vin toate. Eu am probat rochița și îmi vine, dar și lui îi vine costumul sută la sută. Am găsit rochia în dulap și mi-a fost dor așa să o probez, când am probat-o și m-am văzut îmbrăcată, atunci mi-a venit ideea”, a mai declarat Simona Pătruleasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *