Prima pagină » Cultural » Simona Pătruleasa, o prezență discretă pe Instagram. Ce sacrificii a făcut vedeta pentru a deveni mamă

Simona Pătruleasa, o prezență discretă pe Instagram. Ce sacrificii a făcut vedeta pentru a deveni mamă

06 feb. 2023, 11:16,
BZI.ro, în Cultural

Simona Pătruleasa este o prezență discretă pe Instagram. Celebra prezentatoare de știri a încercat mereu să își țină familia departe de lumina reflectoarelor și să nu fie implicată în scandalurile din showbiz-ul autohton. Simona Pătruleasa este atentă la fiecare apariție a sa și se afișează destul de rar la evenimentele mondene. Dincolo de realizările deosebite în carieră, prezentatoarea se declară o femeie împlinită în viața privată, deși a avut parte de multe suferințe. Iată ce sacrificii a făcut vedeta pentru a deveni mamă.

Simona Pătruleasa, o prezență discretă pe Instagram

Simona Pătruleasa este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Aceasta are o carieră impresionantă în televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. La vârsta de 48 de ani, vedeta se bucură din plin de succes și de celebritate. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Simona Pătruleasa are o familie frumoasă de care este tare mândră.

Știrista nu ezită să își surprindă fanii de pe Instagram cu fotografii de familie, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Simona Pătruleasa se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când se afișează la tv sau la evenimentele mondene. Aceasta reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară o femeie împlinită. Prezentatoarea de știri are o căsnicie fericită de mulți ani alături Sabin Ivanof, cu care are o fată, pe Ingrid, în vârstă de 11 ani. Recent, Simona Pătruleasa a dezvăluit cum este ea în ipostaza de mamă și cum se înțelege cu fiica sa.

„Ingrid ar spune că sunt foarte strictă și severă, Sabin (n.r. soțul Simonei Pătruleasa și tatăl lui Ingrid) spune că nu îi refuz nimic. Eu aș spune că mă pliez pe situații, mă manifest în funcție de context, nu sunt constant permisivă sau severă. (…) Țin la respectarea regulilor specifice vârstei ei, dar ne mai și abatem de la ele. Nu încerc să fac lucruri ca mamă doar pentru că sunt la modă, pentru că le recomandă parentingul modern. Fac lucrurile așa cum simt, probabil că și greșesc de multe ori, dar din greșeli învățăm.”, a precizat știrista.

O altă vedetă care se bucură din plin de rolul de mamă și radiază de fericire este Laura Cosoi. Aceasta reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se menține tânără. Artista face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Ce spune vedeta despre suferințele din viața privată

Simona Pătruleasa se mândrește cu familia sa frumoasă și se declară o femeie împlinită. Vedeta are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei, dar și de fiica sa, Ingrid. Știrista a luptat foarte mult pentru a deveni mamă, mai ales după ce a primit în urmă cu ceva ani un diagnostic crunt din partea medicilor.

„Cea mai mare provocare a fost să devin mamă, mai ales ca toți medicii îmi spuneau că acest lucru este imposibil. A fost o perioadă foarte grea atunci, cu tratamente, dar mai ales cu o încărcătură emoțională foarte intensă.”, a mărturisit vedeta.

Simona Pătruleasa se află într-o formă fizică de invidiat și cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Știrista își ascunde vârsta și arată spectaculos. Aceasta a dezvăluit recent cum reușește să arate atât de bine și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

„Nu mănânc seara dupa ora 18:30 și fac o pauză de 16 ore până la următoarea masă. În cazul meu funcționează. Nu înseamnă că e un model de urmat, fiecare organism reacționează diferit. Nu mănânc dulciuri câte mi-aș dori și fac sport acasă de trei, patru ori pe săptămână. Sunt atentă la ceea ce manânc, nu am o dietă strictă.”, a mai precizat îndrăgita prezentatoare de știri.

Simona Pătruleasa are o carieră de succes în televiziune și o familie frumoasă de care este tare mândră. Vedeta este apreciată de publicul autohton, dar și de colegii de breaslă. Știrista este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și își ține familia departe de lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *