Prima pagină » Cancan » Simona Pătruleasa, apariție răvășitoare pe Facebook. Cum reușește să se mențină în formă celebra prezentatoare

Simona Pătruleasa, apariție răvășitoare pe Facebook. Cum reușește să se mențină în formă celebra prezentatoare

23 mart. 2022, 10:24,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai apreciate vedete din România, Simona Pătruleasa, este o apariție răvășitoare pe Facebook. Mereu atentă la aparițiile sale publice, aceasta își surprinde fanii cu ținutele inedite și atitudinea sa.

Dincolo de succesul în televiziune, Simona Pătruleasa are o familie superbă de care este tare mândră. Știrista reușește să îmbine perfect viața privată cu profesia și este extrem de apreciată de public. La vârsta de 47 de ani, aceasta arată spectaculos și face furori cu silueta de invidiat. Iată cum reușește să se mențină în formă celebra prezentatoare.

Simona Pătruleasa, apariție sexy pe Facebook

Celebra prezentatoare Simona Pătruleasa își surprinde mereu admiratorii de pe rețelele de socializare cu fotografii în care afișează o siluetă fără cusur. Știrista a surprins recent pe Facebook cu ținutele sale care îi pun în evidență fizicul de invidiat.

Simona Pătruleasa este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Dincolo de lumina reflectoarelor, aceasta a încercat să își țină familia departe de ochii curioșilor. Vedeta are o căsnicie frumoasă de mai mulți ani alături de celebrul om de afaceri Sabin Ivanof și o fetiță de care este tare mândră.

Prezentatoarea postează în mediul online fotografii împreună cu fiica ei, dar și cu partenerul de viață, spre încântarea tuturor. Vedeta a dezvăluit în cadrul unui interviu cum este ea în ipostaza de mamă și soție, oferind detalii inedite despre soțul ei.

,,Noi nu ne plictisim, am petrecut mult timp împreună. Și când stăm și ne uităm la un film, fără să scoatem un cuvânt, nu ne plictisim. Pentru noi, acela este un timp frumos și valoros. Ne plac aceleași filme, ascultăm aceeași muzică. Ne bucurăm de lucrurile simple, că putem savura împreună o înghețată, că suntem sănătoși, că mergem la un film.

Sabin este foarte ordonat, ceea ce contează într-o familie, îi place disciplina, mă ajută la treburile casei, ceea ce contează enorm, mă ajută cu Ingrid foarte mult. De altfel, noi două suntem pe primul plan, se gândește întâi la noi. Nu am ce să îi reproșez.”, a declarat aceasta.

O altă prezentatoare celebră care se bucură din plin de viața de familie este Simona Gherghe. Aceasta are o carieră de succes, o familie superbă și face furori de fiecare dată când apare la tv. Cu o siluetă fără cusur, vedeta atrage privirile tuturor la evenimentele mondene, iar în mediul online își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze sexy.

Și îndrăgita știristă Andreea Esca arată spectaculos și este o apariție răvășitoare în showbiz-ul autohton. Aceasta a uimit și cu un pictorial seminud pe vremea când era însărcinată.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de Cristina Dochianu. Fosta prezentatoare de știri s-a retras din televiziune de dragul familiei, la fel ca Malvina Cservenschi, care a renunțat la cariera de la tv și a devenit o femeie de afaceri de succes.

Cum reușește să arate atât de bine frumoasa prezentatoare

La vârsta de 47 de ani, Simona Pătruleasa se mândrește cu o siluetă de invidiat și arată spectaculos. Mereu atentă la aparițiile sale în spațiul public, știrista atrage privirile tuturor cu ținutele sexy.

Cu toate că are un program încărcat, vedeta a mărturisit că reușește să nu se abată de la câteva reguli și activități care o ajută să arate atât de bine. Simona Pătruleasa a dezvăluit cum se menține în formă și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

,,Încerc să am grijă de mine în puţinul timp liber alocat propriei persoane. Însă, în acelaşi timp, mă feresc de dulciuri cât pot de mult, deşi trebuie să mărturisesc că este foarte dificil. Am ales să fac sport acasă, bicicletă, gantere, stepper; de asemenea, apelez la masaj de două ori pe săptămână. Abia aştept să se încălzească şi vara să îşi intre în drepturi, să putem ieşi cu bicicletele prin parc, dar şi sa alerg în aer liber.

Mereu am fost rezervată în ceea ce priveşte o intervenţie estetică pentru că, de multe ori, poate să facă mai mult rău decât bine. (…) N-am făcut niciodată lucruri draconice pentru frumuseţe şi nu cred că aş fi dispusă să le fac. Cred în disciplină şi în echilibru dacă vreau să fiu în formă şi să mă simt bine în pielea mea.”, a precizat vedeta tv.

La vârsta de 47 de ani, Simona Pătruleasa arată spectaculos și face furori pe Facebook cu silueta de invidiat. Celebra prezentatoare este extrem de apreciată de publicul autohton și se bucură din plin de viața de familie.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *