Prima pagină » Cancan » Simona Pătruleasa a plecat de la Kanal D. Ce va face în continuare și cine i-a luat locul

Simona Pătruleasa a plecat de la Kanal D. Ce va face în continuare și cine i-a luat locul

09 sept. 2024, 12:00,
în Cancan

Prezentatoarea TV Simona Pătruleasa a plecat de la Kanal D, după 15 ani și are de gând să ia o pauză consistentă de televiziune. Acum, fosta vedetă a Știrilor Kanal D consideră că după cei 20 de ani petrecuți în televiziune are nevoie de o vacanță prelungită. Totodată, Simona Pătruleasa are de gând să exploreze şi alte oportunităţi de dezvoltare.

După 15 ani petrecuți la Kanal D și circa 20 în televiziune, Simona Pătruleasa a decis să părăsească postul TV și să renunțe la televiziune cel puțin pentru o perioadă, potrivit LPF.

Simona Pătruleasa a plecat de la Kanal D

Știrile Kanal D de la ora 9.00 au ieșit din grila de toamnă a postului turcesc și așa se face că Simona Pătruleasa rămăsese pe dinafară. Prezentatoarea TV nu a mai apărut, luni, 9 septembrie, la pupitrul Știrilor Kanal D, în locul ei intrând Teo Trandafir și Ilinca Vandici, mutate pe post de matinal cu Follow Us, de la ora 8.00-10.00.

Contactată de Click!, prezentatoarea a declarat că a decis să ia o pauză în televiziune și să se ocupe de viața personală.

„Poate că mi-au ajuns și mie 20 de ani de televiziune, nu?! Am luat o pauză! Avem și noi copii, vreau o vacanță prelungită. În televiziune nu ai vacanțe lungi. Nu voi mai apărea la tv o perioadă. Au trecut 20 de ani. E destul! O pauză e binevenită oricând!”, a declarat Simona Pătruleasa.

„Este un moment emoţionant pentru mine, o alegere pe care am făcut-o pentru a explora şi alte oportunităţi de dezvoltare şi a mă bucura şi de mai mult timp alături de familia mea”, se arată și într-un comunicat transmis de Kanal D, referitor la plecarea Simonei Pătruleasa de la postul amintit.

Cu ce se ocupa Simona Pătruleasa înainte de televiziune

Simona Pătruleasa, în vârstă de 49 de ani, s-a alăturat echipei de la Kanal D în calitate de prezentator al Știrilor, începând din septembrie 2009, ea prezentând știrile de luni până vineri, de la ora 9.00.

Înainte de a intra în televiziune, Simona Pătruleasa a profesat ca învăţătoare, timp de şase ani. Apoi, bruneta s-a remarcat ca prezentatoare la pupitrul ştirilor sportive, iniţial la Realitatea TV, apoi la Antena 1, unde a stat timp de cinci ani.

„Am ajuns în televiziune dintr-o întâmplare fericită, la îndemnul unor prieteni care m-au încurajat să particip la un casting. Nu am crezut la acel moment că, la 30 de ani, pot să încep o nouă carieră, mai ales în domeniul televiziunii. Eu sunt dovadă vie că viaţa este plină de surprize”, spunea Simona Pătruleasa într-un interviu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *