Prima pagină » Cancan ultimă oră » Simona Loica, adevăratul motiv al despărțirii de Jador: „A început să mă jignească”

Simona Loica, adevăratul motiv al despărțirii de Jador: „A început să mă jignească”

08 feb. 2022, 20:16,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Simina Loica, fosta iubită a lui Jador, vorbește despre relația pe care a avut-o cu interpretul. Cei doi s-au iubit doar câteva zile, însă tot timpul s-a discutat despre povestea lor de dragoste. Ea susține că a fost jignită de artist, iar atunci a decis să pună stop.

În urmă cu mai mult timp, Simina Loica și Jador au format un cuplu, însă relația lor a fost una de scurtă durată, mai exact de doar o săptămână.

Aceștia s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii unde participau, s-au plăcut și au decis să fie împreună, dar ulterior s-au despărțit.

Simona Loica a spus adevărul despre relația cu Jador

În cadrul unei emisiuni online, Simina Loica a mărturisit că ea a fost cea care a decis să pună punct, asta după ce a fost jignită la telefon de către Jador.

„A început să mă jignească la telefon, mi-a zis că sunt o fată care nu stă cuminte, o fată care vrea să umble cu mai mulți băieți, au fost jigniri mai brutale și foarte deranjate și care nu-mi plac. Atunci a fost făptul care m-a făcut să renunț de tot”, a spus Simina Loica.

Simina Loica are acum un copil

După ce a ieșit din competiție, Simina Loica s-a cuplat cu un alt băiat, iar alături de el are și un copil. Totuși, ea se simte foarte deranjată de comentariile oamenilor care spun că de fapt copilul nu e al lui Alex Zănoagă, partenerul ei, ci al lui Jador.

Ea a mai precizat în emisiunea unde a fost invitată că niciodată nu a existat ceva mai mult între ea și Jador, chiar dacă au fost o mulțime de speculații, asta pentru că aceștia erau în fața camerelor de filmat tot timpul și nu avea când să se întâmple nimic.

Ea spune că în prezent e foarte fericită alături de familia ei, iar faptul că Jador a vrut să dea de înțeles că ar fi avut ceva mai mult cu ea a deranjat-o teribil.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *