Prima pagină » Cancan » Simona Hapciuc pozează nud pe rețelele de socializare. Ce spune vedeta despre scandalul în care a fost implicată

Simona Hapciuc pozează nud pe rețelele de socializare. Ce spune vedeta despre scandalul în care a fost implicată

07 mart. 2022, 10:25,
în Cancan

Simona Hapciuc își surprinde mereu admiratorii și pozează nud pe rețelele de socializare. Focoasa blondină nu ezită să se afișeze goală și în ipostaze provocatoare, fiind mândră de formele ei perfecte.

Simona Hapciuc face furori în mediul online, iar aparițiile sexy și proiectele sale îi aduc sume impresionante în conturi. De curând, aceasta a renunțat la postul său în televiziune ca asistentă tv după ce a fost protagonista unui conflict de amploare cu o altă prezentatoare celebră. Iată ce spune vedeta despre scandalul în care a fost implicată.

Simona Hapciuc, ipostaze nud pe rețelele de socializare

La vârsta de 31 de ani, Simona Hapciuc este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton. Blondina face furori de fiecare dată cu ținutele provocatoare și aparițiile îndrăznețe. În ultima perioadă, aceasta a fost în atenția publicului după ce a avut mai multe proiecte de succes în televiziune.

Simona Hapciuc s-a remarcat la celebra competiție Survivor România, dar și la o emisiune de la Antena Stars, unde era asistentă tv. Aceasta a mai jucat și în serialul „Trăsniți în NATO” de la Prima Tv, fiind o apariție sexy. Blodina este și antrenoare de fitness, fiind mereu preocupată să se mențină în formă.

Recent, vedeta și-a surprins fanii cu fotografii în ipostaze nud pe rețelele de socializare, spre încântarea publicului masculin. Ipostazele în care apare goală în așternuturi sau ținutele incendiare care îi pun în evidență formele fără cusur au fost extrem de apreciate. Cu toate că blondina a fost criticată pentru aparițiile îndrăznețe, aceasta nu a ținut cont de replicile dure ale unora și își asumă tot ceea ce face.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton care nu ezită să pozeze nud este Roxana Vașniuc. Focoasa prezentatoare face furori cu silueta fără cusur și pune pe jar inimile bărbaților. Și fosta asistentă tv Mădălina Pamfile se afișează în ipostaze provocatoare și nu regretă că a pozat în Playboy. Aceasta a recunoscut că pictorialul provocator în celebra revistă pentru bărbați i-a adus și mai multă celebritate.

De asemenea, frumoasa artistă Andreea Antonescu este o prezență răvășitoare, iar fotografiile în care apare goală sunt extrem de apreciate de publicul masculin. Și cântăreața Lora este adepta fotografiilor provocatoare și își surprinde fanii cu ipostaze nud.

Simona Hapciuc se bucură în prezent de aprecierea publicului și își asumă rolul de mamă singură. Focoasa blondină a recunoscut în repetate rânduri că a avut un trecut tumultuos, dar se mândrește cu fiecare capitol din viața sa.

,,Să fiu o supraviețuitoare, nu a fost niciodată o opțiune pentru mine, ci o obligație de a mă ridică singură din toate mizeriile în care am fost lăsată.

De la a dormi pe străzi și a stă nemâncată cu zilele, până la a-mi forma acest caracter care a dus la a fi o mamă minunată și o sportivă complexă.”, a declarat frumoasa vedetă.

Ce spune focoasa blondină despre conflictul cu o prezentatoare celebră

Simona Hapciuc a fost protagonista unui scandal de amploare, fiind acuzată de violență de către colega ei de emisiune, Nasrin Ameri. După conflictul cu aceasta, focoasa blondină a renunțat la postul de asistentă tv.

„La mine se adunaseră foarte multe. Eu ajunsesem să mă rog de șefi să mă dea afară. Nu puteam să-mi dau demisia că nu aveam bani să le plătesc daune, conform contractului. Ajunsesem la terapie din cauza ei, plecam de la emisiune și ajungeam acasă și plângeam în baie. Mă teroriza psihic! Cu patru zile înainte de conflict, șefii îmi acceptaseră demisia. Au aflat și ei că eu nu mai vin de la 1 ianuarie. În ziua respectivă, m-a atacat de două ori.”, a mărturisit aceasta despre fosta ei colegă.

În prezent, Simona Hapciuc nu exclude posibilitatea de a reveni în televiziune, însă vrea să primească sume mult mai mari pentru aparițiile tv.

,,În momentul de față nu am niciun proiect în televiziune, cumva sunt destul de hotărâtă să nu mai fac nimic pe banii pe care îi făceam înainte. Eu câștig mulți bani din Instagram și antrenat, vreau să mi se ofere mai mulți bani decât fac având un program superlejer și stând mai mult pe acasă, altfel nu are rost.

Nu mai sunt atât de entuziasmată de ideea de a apărea la televizor, după ultimele experiențe am rămas cu un gust amar. Mi-ar plăcea să vină un proiect în genul Survivor sau Asia Express, să mă motiveze din punct de vedere sportiv. Îmi doresc și adrenalină.”, a precizat aceasta.

Simona Hapciuc se mândrește cu un corp de invidiat și nu ezită să se afișeze în ipostaze nud pe rețelele de socializare. Focoasa blondină face furori cu aparițiile sexy și ținutele provocatoare.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *