Prima pagină » Cancan ultimă oră » Simona Halep spune cât timp nu va mai juca! Deși a scăpat de sancțiuni, vedeta mondială a tenisului nu se atinge de rachetă

Simona Halep spune cât timp nu va mai juca! Deși a scăpat de sancțiuni, vedeta mondială a tenisului nu se atinge de rachetă

19 iul. 2024, 22:41,
în Cancan ultimă oră

Simona Halep a decis să ia o pauză de la tenis pentru o perioadă de timp. După ce s-a întors pe terenul de tenis, acum se va retrage pentru a remedia situația cu care se confruntă. Decizia a venit în urma unei accidentări pe care a suferit-o la genunchi în urmă cu câteva luni.

Simona Halep trece printr-o perioadă dificilă și este nevoită să pună „stop” carierei în tenis pentru o perioadă. Cu toate că a scăpat de sancțiunile care i-au fost impuse de ITIA, în procesul cu dopajul, tenismena se confruntă cu alte probleme majore. Anunțul cu privire la decizia luată a fost făcut pe rețelele de socializare.

Simona Halep se confruntă cu probleme de sănătate

Simona Halep a revenit pe terenul de tenis în luna aprilie, după o perioadă de aproape doi ani de stat pe bară în timpul procesului de dopaj. TAS i-a redus pedeapsa tenismenei de la 4 ani la 9 luni, astfel că s-a reîntors pe teren la turneul de la Stuttgart.
Cu toate că a trecut puțin timp de la revenirea pe teren, Simona Halep a anunțat că se va retrage o perioadă din cauza unor probleme de sănătate. În urmă cu câteva luni s-a accidentat la genunchi, iar durerea pe care o suferă este cumplită, motiv pentru care a decis să pună „stop” pentru a se reface,

„Am vrut să ofer o mică actualizare privind sănătatea, deoarece am fost departe de tribunal în ultima vreme. Nu este cea mai bună veste, dar am vrut să vă împărtășesc.

De câteva luni mă lupt cu o accidentare la genunchi. Este o accidentare pe care nu am mai avut-o până acum și a fost una greu de gestionat, durerea persistând”, a început Simona Halep postarea pe rețelele de socializare.

Simona Halep a trecut printr-o perioadă dificilă

Simona Halep menționează că a avut parte de o perioadă foarte dificilă în ultimii doi ani în urma procesului în care a fost acuzată de dopaj. De această dată a preferat să-și ia timpul necesar pentru a face recuperare și a scăpa de durerile cu care se confruntă.

A anunțat că le va transmite urmăritorilor săi schimbările prin care trece și mulțumește tuturor pentru sprijinul pe care l-a primit.

„A fost o perioadă foarte dificilă (aproape doi ani) din punct de vedere mental și emoțional pentru mine și, pe lângă asta, lupta fizică nu ajută cu siguranță. Am decis să-mi iau timpul necesar pentru a mă recupera corect, mai degrabă decât să mă antrenez și să joc prin durere. Instinctul meu a fost întotdeauna să încerc să mă întorc cât mai curând posibil, dar nu sunt o mașinărie, sunt o ființă umană și am nevoie de timp să mă recuperez din tot ceea ce am trecut.

Vă voi ține la curent și, ca întotdeauna, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul dumneavoastră permanent. Sper să revin în instanță foarte curând”, a mai scris Simona Halep.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`