Prima pagină » Cancan ultimă oră » Simona Halep și Toni Iuruc, vacanță de cinci stele în Grecia! Ce locație de lux a ales sportiva, după eșecul de la Wimbledon?

Simona Halep și Toni Iuruc, vacanță de cinci stele în Grecia! Ce locație de lux a ales sportiva, după eșecul de la Wimbledon?

17 iul. 2022, 12:20, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Simona Halep nu a reușit să bifeze o reușită la ultimul turneu de mare șlem la care a participat, astfel că a decis să plece alături de soțul ei, Toni Iuruc, într-o vacanță departe de agitația din România, pentru a-și limpezi gândurile și pentru a-și reîncărca bateriile.

Destinația aleasă de renumita sportivă și de partenerul ei de viață este Mykonos, una dintre cele mai scumpe insule din Grecia și, de asemenea, una dintre preferatele românilor. Pe rețelele de socializare, Simona Halep le-a făcut o bucurie fanilor ei și a împărtășit mai multe imagini din concediul ei.

Simona Halep a plecat în Grecia, după eliminarea de la Wimbledon. Cum arată vacanța ei și a lui Toni Iuruc? 

Tenismena este destul de reținută atunci când vine vorba de viața ei personală, astfel că le-a făcut o bucurie enormă fanilor ei de pe Instagram, după ce a postat mai multe imagini din vacanța ei de cinci stele din Grecia. Imaginile vorbesc de la sine, în concediul Simonei Halep a primat luxul și opulența, căci nu doar că a ales o destinație destul de exclusivistă de pe teritoriul elen, și anume Mykonos, ci a ales să se cazeze la un resort care face toți banii.

Simona Halep a avut un sezon greu, dar iată că știe cum să-și încarce bateriile și să se pregătească pentru un nou turneu de tenis.

Ea, Toni Iuruc, soțul ei, dar și alte cunoștințe se bucură de toate frumusețile locului în aceste momente.

Simona Halep, primele declarații după eșecul de la Wimbledon 

Simona Halep a fost eliminată joi seară în semifinalele turneului de Elena Rybakina, o jucătoare pe locul 23 WTA, din Kazahstan.

Meciul s-a terminat cu 3-6, 3-6, Rybakina învingând-o pe Halep cu un rever direct câștigător.

„Nu am nicio explicație pentru că am servit atât de slab, dar se întâmplă. Am avut trei luni de schimbare a lucrurilor, așa că probabil că am nevoie de mai mult timp să le repar și să le păstrez în fiecare zi. Astăzi probabil am fost puțin obosită și nu a funcționat. Cu siguranță nivelul ei a fost foarte ridicat astăzi. Ea a jucat foarte bine. A fost foarte solidă, consecventă, nu a scăzut nivelul. Dar nu am făcut mare lucru să contracarez jocul ei. Cumva cred că i-am dat mingile perfecte să-și facă jocul, să se simtă confortabil pe teren. Dar, după cum am spus, tot meritul pentru ea. Ea a meritat să câștige astăzi prin felul în care a jucat”, a declarat Halep la conferința de presă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *