Prima pagină » Sport » Simona Halep și-a stabilit prioritățile pentru restul sezonului. Anunțul numărului 3 mondial
Simona Halep și-a stabilit prioritățile pentru restul sezonului. Anunțul numărului 3 mondial

Simona Halep și-a stabilit prioritățile pentru restul sezonului. Anunțul numărului 3 mondial

25 feb. 2021, 02:00,
BZI.ro, în Sport

Simona Halep s-a vaccinat anti COVID-19, după care a vorbit despre planurile ei pentru restul sezonului de tenis. Numărul 3 mondial tocmai s-a retras de la turneul de la Doha și nu este 100% sigură că va participa la Dubai. Halep spune că în acest an nu va pune accent pe locul ocupat în clasamentul WTA și principalul obiectiv este câștigarea unei medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo:

„În plan este să joc la Dubai, acum sunt în recuperare, să văd ce hotărăsc. Vreau să merg la Olimpiadă și vreau să fac o treabă bună acolo. Sper să reușesc să iau o medalie, indiferent de ce culoare va fi, și sper să nu fie la fel de greu ca în Australia. Așa a rămas stabilit cu Horia (n.r.- să joace dublu mixt la JO), așa am vorbit. Probabil din mai, iunie o să începem să ne antrenăm. Până acum nu ne-am antrenat”, a spus Simona Halep, după ce s-a vaccinat anti COVID-19.

Halep nu va mai juca la Doha, iar următorul turneu aflat în calendar este cel de la Dubai, programat în perioada 7 – 20 martie. Ulterior, Halep poate merge și la Miami, în perioada 22 martie – 4 aprilie. Până în acest moment, Simona Halep nu a confirmat oficial că va juca la Miami.
După turneul de la Miami, Simona Halep are în program turneele de la Madrid (29 aprilie – 8 mai) și Roma (10 mai – 16 mai). Următorul turneu de Grand Slam pentru Simona Halep este Roland Garros, programat în acest an pentru perioada 17 mai – 6 iunie.

Simona Halep s-a vaccinat anti COVID-19: „E singura cale să scăpăm de pandemie”

După ce s-a vaccinat, numărul 3 mondial a spus că se simte bine și le transmite și celorlalți români să se vaccineze:

„Mă simt bine, am avut un pic de emoții. Îmi doream să mă vaccinez, am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum. Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că acest vaccin este spre binele tuturor, de aceea am ales să-l fac. Sper să se vaccineze cât mai mulți oameni. S-au ocupat foarte bine de mine, le mulțumesc. Trebuie să fac și rapelul, mă liniștește acest lucru, sunt mai în siguranță după acest vaccin. Dar o să fiu în continuare extrem de precaută. Dacă e singura cale să scăpăm de pandemie, e bine să faci vaccinul. Sper să nu am deloc reacții adverse”, a spus Simona Halep, după ieșirea de la Institutul „Cantacuzino”.

Simona Halep a fost infectată cu COVID-19 în luna noiembrie a anului trecut.
Membrii loturilor naționale și ai loturilor olimpice sunt incluși în etapa a doua de vaccinare, prin decizia Guvernului României. Luni s-a vaccinat împotriva COVID-19 și gimnasta Larisa Iordache.

Top 10 WTA după Australian Open

1. Ashleigh Barty (Australia) – 9.186 de puncte
2. Naomi Osaka (Japonia) – 7.835
3. Simona Halep (România) – 7.255
4. Sofia Kenin (SUA) – 5.760
5. Elina Svitolina (Ucraina) – 5.370
6. Karolina Pliskova (Cehia) – 5.205
7. Serena Williams (SUA) – 4.915
8. Arina Sabalenka (Belarus) – 4.810
9. Bianca Andreescu (Canada) – 4.735
10. Petra Kvitova (Cehia) – 4.571

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *