Prima pagină » Sport » Simona Halep s-a retras din turneul de la Sydney, după ce s-a calificat în finală

Simona Halep s-a retras din turneul de la Sydney, după ce s-a calificat în finală

08 ian. 2022, 14:40,
în Sport

Simona Halep, locul 20 WTA, s-a retras de la turneul de la Sydney, deși era calificată în finală la Melbourne Summer Set 1.

Unul dintre antrenorii Simonei Halep, Daniel Dobre, a anunțat, sâmbătă, decizia retragerii numărului 20 WTA înainte de finală.

„Principalul obiectiv al acestor turnee dinainte de Australian Open este să aduni meciuri. A jucat cinci meciuri acum. Simona nu a jucat des în săptămâna dinainte de Grand Slam. Pe undeva, este o decizie înţeleaptă. Se va antrena în continuare aici, la Melbourne”, a declarat, sâmbătă, Daniel Dobre.

Halep ar fi urmat să joace împotriva rusoaicei Veronika Kudermetova, care a beneficiat de retragerea principalei favorite, Naomi Osaka, informează Mediafax.

Unii oameni sunt de părere că Halep a luat această decizie pentru a nu risca o accidentare înainte de Australian Open. Până atunci, Simona Halep va juca finala de la Melbourne Summer Set 1, duminică, de la ora 08.00. Românca o va întâlni în ultimul act al turneului pe Veronika Kudermetova (24 ani, locul 31).

Pe tabloul principal la Sydney se află o româncă, Jaqueline Cristian, care va juca în primul tur cu sportiva australiană Priscilla Hon, beneficiară de wildcard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *