Prima pagină » Sport » Simona Halep rupe colaborarea cu Darren Cahill din nou. Nu se știe încă cine va fi noul antrenor

Simona Halep rupe colaborarea cu Darren Cahill din nou. Nu se știe încă cine va fi noul antrenor

22 sept. 2021, 16:33,
Roxana Butuc în Sport

Simona Halep a anunțat pe contul ei de Twitter faptul că în ceea ce privește colaborarea cu Darren Cahill aceasta s-a încheiat. Halep a postat un mesaj de mulțumire la adresa acestuia pentru rolul pe care l-a avut Cahill în evoluția ca sportivă.

Momentan sportiva nu a făcut niciun anunț oficial în care să declare cu cine va colabora în viitor.

Darren Cahill nu o va mai antrena pe Simona Halep

Simona renunță la colaborarea cu Darren Cahill pentru a doua oară. Halep după decizia de a înceta colaborarea cu acesta, Simona Halep a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care a mulțumit antrenorului pentru tot ceea ce a făcut pentru ea.

„După șase ani minunați de lucru împreună, Darren Cahill și eu am decis că este timpul să punem capăt relației noastre de lucru. Mulțumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut un jucător de tenis mai bun și o persoană mai bună”, este mesajul Simonei.

Colaborarea dintre Cahill și Halep a început în 2015

În anul 2015, Halep a decis să fie antrenată de Darren Cahill. Aceasta a durat până în 2019, când antrenorul a decis că dorește să petreacă mai mult timp cu familia,, motiv pentru care s-a retras pentru o perioadă.

Antrenată de Darren Cahill, Halep a câştigat în anul 2018, titlu de Mare Şlem, fiind primul de acest fel la Roland Garros. Mai mult decât atât aceasta a terminat timp de doi ani consecutivi (2017 și 2018) pe primul loc în clasamentul WTA.

În anul 2020, sportiva a anunțat că și-a reluat colaborarea cu antrenorul Darren Cahill care a durat până anul acesta.

Cu cine a colaborat Simona Halep în perioada de pauză cu Cahill

După întreruperea din 2019 cu Darren Cahill, Simona a acceptat să fie antrenată de belgianul Thierry Van Cleemput, însă această colaborare a fost doar pentru o scurtă perioadă, mai exact, a încetat după turneul Doha. Întrebată de ce nu mai lucrează cu belgianul, aceasta a motivat că nu a existat compatibilitate între ei.

De asemenea, în luna martie 2019, aceasta a anunţat că va colabora cu antrenorul român Daniel Dobre. Această colaborare a culminat cu câştigarea titlului la Wimbledon, în iulie 2020.

Simona Halep pe locul 14 în clasamentul WTA

În acest sezon, sportiva s-a confruntat cu mai multe accidentări. Una dintre acestea a fsot extrem de gravă, fmotiv pentru care nu a putut juca din mai până în august. Acest lucru a pus-o în situația de a rata turneele de Mare Şlem de la Roland Garros şi Wimbledon, precum şi Jocurile Olimpice de la Toky. Având în vedere această lipsă, aceasta a ieșit din top 10.

Aceasta a anunțat totuși că în acest sezon va participa la turneele de la Indian Wells, Moscova şi Cluj-Napoca (Transylvania Open). Mai mult decât atât aceasta speră chiar să obțină calificarea la Turneul Campioanelor, programat la Guadalajara (Mexic) pentru perioada 10-17 noiembrie.

Darren Cahill nu a fost prezent la nunta Simonei Halep

Săptămâna trecută Simona Halpe și Toni Iuruc s-au căsătărit în Constanța. La nunta acestora au fost prezenți aproximativ 300 de invitați, însă nu și Darren Cahill.

Cu toate acestea, antrenorul a transmis mirilor prin intermediul rețelelor de socializare un mesaj de urare.

„Un cuplu senzațional. Petrecere frumoasă alături de familie și prieteni diseară!”

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit

După doi ani de relație cu omul de afaceri Toni Iuruc, Simona Halep s-a căsători, nunta având loc săptămâna trecută. Simona Halep s-a căsătorit la clubul din Constanța, unde le-au fost alături familia și 300 de invitați.

Printre cei prezenți care s-au bucurat împreună cu mirii au fost Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Ilie Năstase și mai multe nume importante din sportul românesc.

Aceasta a purtat nu mai puțin de trei rochii toate fiind extrem de apreciate de oaspeți de cunoscători, declarând că au pus-o în evidență foarte bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *