Prima pagină » Cancan » Simona Halep, escapadă romantică alături de Dorin Mateiu? Sportiva pare că e tot mai aproape să-și asume relația

Simona Halep, escapadă romantică alături de Dorin Mateiu? Sportiva pare că e tot mai aproape să-și asume relația

06 aug. 2024, 14:28,
în Cancan

A fost Simona Halep într-o escapadă romantică alături de Dorin Mateiu? Jucătoarea de tenis pare să fie din ce în ce mai aproape să își facă publică relația pe care ar avea-o în secret cu un milionar român, pozând în Orașul Îndrăgostiților.

Sportiva ar avea o relație ascunsă cu un milionar mai în vârstă cu 25 de ani, iar acum s-a fotografiat în Orașul Îndrăgostiților, unde cu siguranță nu a mers singură.

Simona Halep se află la Veneția

Sportiva este în plin proces de recuperare după ce organismul său nu a reacționat așa cum și-ar fi dorit, în urma revenirii în circuitul WTA, după scandalul de dopaj care a ținut-o departe de terenul de tenis timp de aproape doi ani.

Pentru că în această perioadă nu este constrânsă de un program strict de antrenamente sau meciuri, Simona Halep are mult timp liber. În prezent, sportiva se află la Veneția, cunoscută și ca Orașul Îndrăgostiților.

Ea a urcat în secțiunea de povești a contului său de Instagram mai multe fotografii de aici, dintr-una reieșind clar că nu este singură scolo. Tenismena a împărtășit cu fanii săi și un clip video.

Simona Halep, escapadă romantică alături de Dorin Mateiu?

Recent, în spațiul public a apărut zvonul că Simona Halep ar avea o relație cu un bărbat cu 25 de ani mai în vârstă decât ea. Este vorba despre Dorin Mateiu, care are o avere de peste 70 de milioane de euro și este cunoscut sub porecla „regele mezelurilor”.

De curând, de două ori câștigătoarea de turnee de Mare Șlem, Simona Halep, a primit un buchet imens de trandafiri, pe care l-a fotografiat și l-a postat cu mândrie pe Instagram. Se pare că expeditorul buchetului ar fi chiar Dorin Mateiu.

Cei doi au fost surprinși împreună la un restaurant din București acum ceva timp, această întâlnire fiind una dintr-o serie mai lungă. În ultimul an, au fost văzuți împreună și în Dubai și Miami.

Cu toate acestea, omul de afaceri afirmă că între el și sportivă nu există o relație amoroasă.

„Suntem cunoștințe. Asta pot să spun. Și-a luat apartament la Rahmaninov, ne știm de acolo. O relație amoroasă, de cuplu? Doamne ferește! Exclus așa ceva.

Eu am invitat-o. De ce? Pentru că am vrut să vorbim. Ne-am întâlnit de mai multe ori în acel complex și am considerat că putem discuta despre multe lucruri.

Nu neapărat de afaceri, dar nici despre ce se scrie acolo. E o tâmpenie, o prostie, dar, în fine, așa a apărut”, a declarat Mateiu pentru ProSport.

Recent, fanii sportivei au ajuns să creadă că Simona Halep a fost într-o scapadă romantică alături de Dorin Mateiu. Acest zvon nu a fost însă confirmat de niciunul dintre cei doi.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`