Prima pagină » Cancan » Simona Halep, despre Darren Cahill: „A fost persoana cea mai importantă pentru cariera mea” 

Simona Halep, despre Darren Cahill: „A fost persoana cea mai importantă pentru cariera mea” 

30 mart. 2022, 10:16,
în Cancan

Darren Cahill a renunțat să o mai antreneze pe Simona Halep după șase ani. Acesta a început ulterior o nouă colaborare cu Amanda Anisimova. Din păcate, după câteva luni s-a încheiat și aceasta. Cahill a scris pe pagina sa de Instagram motivul și a primit doar mesaje cu urări de bine de la mai mulți sportivi celebri. Pe de altă parte, Simona este foarte fericită de când s-a căsătorit, soțul său fiindu-i mereu aproape.

Simona are o frumoasă prietenie cu fostul său antrenor. Aceasta este foarte recunoscătoare pentru colaborarea pe care au avut-o, cei doi păstrând în continuare legătura.

De ce a renunțat Darren Cahill la Simona Halep?

Darren Cahill a fost antrenorul Simonei Halep timp de 6 ani. Chiar dacă cei doi nu mai colaborează în momentul de față, au rămas prieteni. După ce a încheiat colaborarea cu celebra tenismenă, acesta a antrenat-o timp de câteva luni pe americanca Amanda Anisimova. În cele din urmă a încheiat colaborarea din cauza extenuării. Antrenorul și-a anunțat retragerea pe pagina sa de Instagram, unde personalitățile sportului mondial, precum Nadia Comăneci sau Stan Wawrinka i-au urat însănătoșire grabnică. Acesta a menționat că a avut probleme în a se întoarce pe teren după ce a ieșit din carantină. Darren Cahill a declarat că o va susține în continuare ca prieten pe Amanda Anisimova.

„M-am oferit să rămân și să continui să o ajut ca prieten și ca o persoană care are enormă încredere în ea și în viitorul său pe terenul de tenis.”, a scris Darren Cahill pe pagina de Instagram.

În momentul de față, antrenorul Simonei Halep este Morgan Bourbon. Acesta este primul antrenor tânăr pe care l-a avut soția lui Toni Iuruc. Vedeta a preferat mereu antrenorii mai experimentați. Momentan nu sunt probleme între Halep și Bourbon, aceasta declarând că încearcă să îl cunoască mai bine. De asemenea, tenismena a declarat că, Cahill va rămâne o persoană importată pentru cariera sa, aceștia rămânând prieteni.

Cum s-a schimbat viața Simonei Halep după căsătorie

Vedeta și-a început anul din plin câștigând turneul Melbourne Summer Set. După calificarea în turul 3, Simona a făcut câteva declarații cu privire la mariajul său. Întrebată de jurnaliști cum decurge viața sa după căsătorie, Halep a menționat că este mai fericită ca oricând.

„Nu s-a schimbat așa de mult. Soțul meu e aici și mă susține să joc. Sunt fericită în afara terenului și asta se vede și pe teren”, a declarat Simona Halep.

Aceasta s-a căsătorit cu Toni Iuruc pe data de 15 septembrie, anul trecut. Soțul sportivei în vârstă de 42 ani, a mai fost căsătorit de două ori, însă mariajele nu au funcționat. Omul de afaceri mai are un copil din prima căsătorie, însă acest lucru nu a stat în calea fericirii dintre cei doi. Toni Iuruc deține mai multe afaceri în sectorul imobiliar. Înainte de a se căsători cu Simona, bărbatul trăia într-un apartament de trei camere în București. La momentul actual, cuplul locuiește într-o vilă de un milion de euro de pe malul lacului Snagov.

Deși nu mai este antrenată de Darren Cahill, Simona Halep este mai fericită ca oricând atât pe plan sentimental, cât și pe cel profesional. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *