Prima pagină » Cancan » Simona Halep, despre căsnicia cu Toni Iuruc și dorința de a deveni mamă

Simona Halep, despre căsnicia cu Toni Iuruc și dorința de a deveni mamă

07 iun. 2022, 15:34,
BZI.ro, în Cancan

Tenismena Simona Halep a vorbit recent despre căsnicia cu afaceristul Toni Iuruc dar și despre faptul că și-ar dori să devină mamă. Reamintim că sportiva a ajuns în fața altarului anul trecut, pe 15 septembrie, nunta acesteia fiind un eveniment fastuos. În ceea ce privește viața de familie, Simona Halep a spus că își dorește să aibă copii, însă va mai amâna momentul.

Simona Halep și afaceristul Toni Iuruc trăiesc de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste, însă și-au ținut relația de cuplu cât mai departe de ochii presei. În pofida diferenței de vârstă dintre Simona Halep și Toni Iuruc, cei doi se înțeleg de minune. Astfel, celebra tenismenă se declară o femeie fericită alături de partenerul ei. Recent, Simona a dat câteva detalii surprinzătoare despre căsnicia ei cu omul de afaceri. Totodată, ea a vorbit și despre dorința de a deveni mamă.

Simona Halep, despre căsnicia cu Toni Iuruc

Dincolo de faptul că pe cei doi îi despart nu mai puțin de 13 ani, Simona Halep a declarat că acest lucru nu a fost niciodată un impediment în relația lor. Mai mult, omul de afaceri a fost un real sprijin pentru sportivă și o susține enorm în cariera sa. Totodată, Simona a precizat că soțul ei a fost cel care a îndemnat-o să înceapă antrenamentele la academia lui Patrick Mouratoglou, chiar dacă asta a însemnat să fie departe de casă.

„Soțul meu mă susține în cariera de tenis. El m-a împins să vin aici, la academie (n.r. – lui Patrick Mouratoglou). Pentru mine, a fost un pas mare. A schimbat totul în viața mea – să plec de acasă și să vin să stau aici mai multe săptămâni, pentru antrenamente. Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele. E puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane. E ușor la academie. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul”, a declarat Simona Halep.

Ce spune Simona Halep despre dorința de a deveni mamă

În prezent, deși nu a trecut încă un an de la nuntă, Simona Halep și Toni Iuruc au o căsnicie de vis. Cei doi formează o adevărată echipă atât în viața personală, cât și în cea profesională. Sportiva se află într-un moment de vârf al carierei, însă reușește să îmbine viața de sportiv cu cea de familie. Cu toate acestea, când vine vorba despre copii, Simona a declarat că momentan amână momentul când va deveni mamă.

Simona Halep a spus de mai multe ori că își dorește foarte mult să aibă copii și să își mărească familia. Cu toate acestea, momentan ea nu este pregătită să renunțe la cariera în tenis. Prin urmare, cei doi au decis să mai aștepte puțin până vor deveni părinți.

„Mi-ar plăcea mult să am copii, dar ei mai pot aştepta puţin. Am această plăcere (n.r. – tenisul) la care nu vreau să renunț”, a mai spus Simona Halep referitor la dorința de a deveni mamă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *