Prima pagină » Cancan » Simona Halep arată fabulos în costum de baie. Sportiva se antrenează intens la sală

Simona Halep arată fabulos în costum de baie. Sportiva se antrenează intens la sală

23 iul. 2024, 11:15,
în Cancan

Pe Simona Halep lumea nu prea a avut ocazia să o vadă în costum de baie, marea majoritate a imaginilor prezentând-o în echipament sportiv. Cu toate acestea, recent, jucătoarea de tenis și-a încântat fanii cu câteva imagini de vacanță. Iar reacțiile acestora au fost pe măsură, deoarece Simona Halep are un corp bine lucrat, aceasta petrecând multe ore la sală.

Simona Halep a revenit pentru scurt timp pe terenul de tenis, după suspendarea care a ținut-o destul de mult timp pe tușă. Simona a disputat primul meci după revenire în luna martie, la Miami, unde a fost eliminată în turul 1 de Paula Badosa. Apoi a fost nevoită să abandoneze în primul tur de la Clarince Trophee din cauza problemelor medicale. Astfel, Simona Halep a precizat că nu știe când va mai putea juca tenis, dar că speră să se întoarcă. În paralel cu recuperarea medicală, sportiva se bucură de vacanță, potrivit TV Mania.

Simona Halep arată fabulos în costum de baie

Simona Halep este de obicei văzută în echipament sportiv pe terenul de tenis, fie la meciuri, fie la antrenamente. Ocazional, sportiva își surprinde fanii cu apariții elegante și uneori îndrăznețe. Cum arată în costum de baie, la plajă? Se mândrește cu un corp impecabil.

În ultimii ani, Halep a devenit tot mai activă pe rețelele de socializare, afișându-se în ipostaze îndrăznețe și elegante. A postat fără ezitare imagini din vacanțe, de la plajă sau de pe yacht, în costum de baie, surprinzându-și urmăritorii de pe Instagram. Deși nu obișnuiește să se expună în mod provocator, ocazional face excepții, permițându-le fanilor să o vadă și în alte ipostaze decât în echipament sportiv.

Orele pe care Simona Halep le petrece la sala de sport își spun cuvântul, iar sportiva are un trup tras ca prin inel și un abdoment tonifiat.

Pe lângă parcursul său remarcabil în lumea tenisului, Simona Halep se evidențiază și prin implicarea în domeniul imobiliar. Odată cu succesul său în sport, ea a făcut investiții în proprietăți imobiliare, nu doar în Constanța, orașul său natal, ci și în alte zone din țară.

Simona Halep are succes și în afaceri

În prezent, sportiva se pregătește să deschidă un nou complex hotelier și a publicat primele imagini pe Instagram, însoțite de descrierea „în lucru”. Imaginile filmate cu drona arată că lucrările sunt destul de avansate și, cel mai probabil, hotelul va fi gata să primească oaspeți în câteva luni.

Sigla, care poartă numele Simonei Halep, este deja montată. Jucătoarea de tenis nu a dezvăluit locația exactă a noului hotel, însă din împrejurimi se poate deduce că acesta este situat într-o zonă montană.

De-a lungul anilor, Simona Halep a investit o parte semnificativă din câștigurile sale din tenis în imobiliare și afaceri profitabile. A început prin deschiderea unei cafenele în Constanța, orașul său natal, apoi s-a orientat către sectorul turismului. Halep a deținut un hotel în Constanța, pe care l-a vândut, și unul în Poiana Brașov, pe care a intenționat să-l cedeze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *