Prima pagină » Cancan » Simona Halep, apariție de milioane la un eveniment celebru. Numai geanta ei valorează cât o garsonieră

Simona Halep, apariție de milioane la un eveniment celebru. Numai geanta ei valorează cât o garsonieră

19 iun. 2024, 12:41,
BZI.ro, în Cancan

Simona Halep a avut o apariție de milioane la un eveniment celebru, sportiva impresionând cu ținuta sa extrem de valoroasă. Tenismena a purtat o rochie tip furou, sandale negre dar și o poșetă Hermes Kelly Mini. Trebuie spus că doar poșeta cu care s-a afișat Simona Halep valorează cât o garsonieră.

Simona Halep a fost suspendată 4 ani din cauza acuzatorilor de la ITIA pentru dopaj, apoi şi-a dovedit nevinovăţia la TAS. Tenismena a primit doar o pedeapsă de 9 luni, dar tergiversarea cazului a făcut-o să revină în circuit abia în acest an. În weekend, ea a luat parte la un meci demonstrativ de tenis, după care a încântat privirile la Sports Festival Cocktail Party, potrivit Unica.

Simona Halep, apariție de milioane la un eveniment celebru

Simona Halep reușește să impresioneze întotdeauna cu alegerile sale vestimentare. Cel mai recent, jucătoarea de tenis în vârstă de 32 de ani a optat pentru o ținută perfectă pentru temperaturile ridicate de vară, la Sports Festival Cocktail Party 2024. Cumulat, ținuta sportivei de performanță a depășit lejer 32.000 de euro.

Simona Halep a bifat o apariție de excepție la evenimentul Sports Festival Cocktail Party 2024, unde a purtat o rochie tip furou semnată Pucci, o poșetă Hermès Kelly Mini și o pereche de sandale negre. De menționat că cel mai costisitor outfit al sportivei a fost de departe geanta Hermès.

Potrivit site-urilor de specialitate, pentru rochia Pucci de culoare albastră Simona Halep a scos din buzunar aproximativ 2.000 de euro, în timp ce geanta Hermès Kelly Mini a costat-o în jur de 30.000 de euro, cam cât o garsonieră. Poșeta poartă numele actriței americane devenite prințesă de Monaco, Grace Kelly, care s-a folosit de acest model Hermès pentru a-și ascunde una dintre sarcini.

Simona Halep, primire călduroasă la Cluj-Napoca

Pe 15 iunie 2024, Cluj-Napoca a găzduit un meci demonstrativ de tenis care i-a avut în prim-plan pe cei mai faimoși soți din lumea tenisului: Andre Agassi și Steffi Graf. Cei doi au jucat în proba de dublu împotriva echipei formate din Simona Halep și Andrei Pavel. Înaintea disputării partidelor, jucătorii au fost prezentați de Andi Moisescu și Pavel Bartoș, iar Simona Halep a ținut un discurs în fața spectatorilor prezenți la meci, care au aplaudat-o minute în șir, potrivit Sport.ro.

„Am o primire deosebită la Cluj, vreau să vă mulțumesc din suflet. A mers direct la inimă, mai ales după perioada prin care am trecut. Datorită dumneavoastră, a tuturor, astăzi sunt aici. De acum vorbim numai despre bine, despre bucuria de a juca tenis. Mulțumesc! Mi-ați dat multă putere. Nu vreau să sune a speech de retragere, pentru că mă gândesc la revenire. Sper să fiu sănătoasă, să joc la cel mai înalt nivel”, a declarat Simona Halep.

La eveniment a fost prezent și tatăl sportivei, Stere Halep, care nu și-a putut stăpâni lacrimile în timpul discursului fiicei sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *