Prima pagină » Cancan ultimă oră » Simona Halep a venit cu o ținută de zeci de mii de lei în prima zi de audieri de la TAS

Simona Halep a venit cu o ținută de zeci de mii de lei în prima zi de audieri de la TAS

07 feb. 2024, 17:20,
în Cancan ultimă oră

În prima zi de audieri, Simona Halep a ales să poarte o geacă în valoarea de 4.000 de euro. Celebra tenismenă i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Este o zi importantă pentru Simona Halep. Tenismena a ajuns astăzi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), acolo unde i-a luat pe toți prin surprindere. Înainte de a intra în sala de judecată, celebra sportivă părea extrem de încrezătoare în forțele proprii, motiv pentru care afișa un zâmbet larg.

Ei bine, nu a fost singurul detaliu care le-a atras tuturor atenția. Se pare că în timp ce avocații și fratele ei au decis să îmbrace ținute sobre, Simona Halep a optat pentru o îmbrăcăminte lejeră, însă una pentru care a trebuit să scoată o sumă considerabilă din buzunar.

Mai precis, blugi, pulover și o geacă sport, însă nu orice fel de geacă, ci una în valoarea de 4.000 de euro.

Simona Halep a surprins pe toată lumea la audieri

Astăzi, 7 februarie, au început audierile în procesul Simonei Halep de la TAS. În ciuda faptului că este o zi foarte importantă pentru celebra sportivă, aceasta părea extrem de încrezătoare că lucrurile vor lua o întorsătură pozitivă. Nu este singurul lucru care i-a pus pe mulți pe gânduri.

Ținuta tenismenei le-a atras atenția tuturor și nu într-un mod pozitiv. Asta pentru că Simona Halep a ales să poarte îmbrăcăminte sport, blugi, un pulover în valoare de 2.700 de euro, dar și o geacă de 4.000 de euro, ambele aparținând unor branduri de lux.

La polul opus, atât fratele, cât și avocații sportivei au optat pentru un aspect sobru, care să impună respectul. Aceștia s-au îmbrăcat în costume negre în prima zi de audieri la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Mai mult decât atât, chiar dacă părea extrem de relaxată înainte de a intra în sala de judecată, Simona Halep a decis să nu ofere nicio declarație. Sportiva a precizat că va reveni cu mai multe detalii, imediat după încheierea audierilor.

„Îmi pare rău! Voi vorbi după aceea”, a fost răspunsul celebrei sportive, potrivit Euronews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`