Prima pagină » Sport » Simona Halep a revenit în țară după succesul de la turneul WTA din Cehia: „Un start bun!” De ce spune că „a înnebunit” la Praga
Simona Halep a revenit în țară după succesul de la turneul WTA din Cehia:

Simona Halep a revenit în țară după succesul de la turneul WTA din Cehia: „Un start bun!” De ce spune că „a înnebunit” la Praga

18 aug. 2020, 02:00,
în Sport

Simona Halep a câștigat turneul WTA din Cehia și a revenit ieri în țară, anunțând deja că nu va participa la US Open.

Simona Halep a revenit în țară după victoria din turneul WTA, de la Praga. După ce a câștigat Praga Open, Simona Halep, cu 21 de trofee WTA de simplu, a depășit-o pe Victoria Azarenka din Belarus (20), în clasamentul jucătoarelor aflate în activitate cu cele mai multe titluri câștigate în carieră.

„A fost un turneu foarte bun și mă bucur că am reușit să-l câștig. Un start bun, după o perioadă foarte lungă, sunt bucuroasă”, a mărturisit Simona, la revenirea în România.

În urma unui pariu, Simona s-a aruncat de fericire în apă:

„Băieții, Arti cu Cosmin, au fost cu directorul de turneu într-o seară la hotel, pentru că nu am avut voie să ieșim, și am înțeles că au decis acolo că dacă eu o să câștig, să sar în apă și cu o zi înainte, după semifinală, am spus că dacă o să câștig finala, o să sar și eu cu ei”, a mărturisit Simona.

Simona Halep a trecut în semifinalele turneului WTA de la Praga, de Irina Begu

În semifinalele turneului WTA de la Praga, Simona Halep a jucat împotriva Irinei Begu:

„A fost un meci foarte greu, Irina a jucat foarte bine, dar s-a văzut că a fost obosită și poate eu am avut un mic avantaj în momentul acela, dar a fost un meci bun și m-am bucurat totuși că am jucat la un nivel înalt amândouă. Înseamnă mult, pentru că orice trofeu e important, și mai ales după 5-6 luni de pauză. Mi-am demonstrat singură că sunt motivată, concentrată și că am făcut treabă bună în perioada de pregătire”, a explicat campioana României.

Simona Halep, locul 2 WTA, a anunțat, luni, că nu va participa la US Open, turneu de grand slam care va avea loc între 31 august și 13 septembrie, la New York:

„Sănătatea, așa cum mereu am ales cea mai confortabilă decizie pentru sănătatea mea și cea mai bună, așa cum a fost și la Olimpiadă, acum câțiva ani, așa am decis și în momentul acesta. Bineînțeles că a fost dificilă această decizie, dar mă simt mult mai în siguranță așa. Nu sunt turnee, o să aștept să joc Roma și o să mă pregătesc acasă”, a mai spus Simo.

Cinci jucătoare din România sunt acum în Top 100:

„E un lucru extraordinar pentru țara noastră și pentru tenisul românesc. Sper să fim cât mai multe și sper să stăm cât mai mult acolo”, a mărturisit Simona Halep.

„Am înnebunit”, a glumit Halep, după ce a fost nevoită să stea în cameră timp de zece zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`