Prima pagină » Cancan » Simona Halep a fost părăsită de iubit pentru o studentă de 20 de ani. Iată cine a fost bărbatul misterios din viața sportivei, înainte de a se căsători cu Toni Iuruc

Simona Halep a fost părăsită de iubit pentru o studentă de 20 de ani. Iată cine a fost bărbatul misterios din viața sportivei, înainte de a se căsători cu Toni Iuruc

26 nov. 2021, 10:19,
în Cancan

Simona Halep și Costa, fiul lui Teia Sponte, s-au iubit în urmă cu aproximativ șase ani. Tânărul, care este om de afaceri, nu a divulgat nimic în legătură cu relația avută cu renumita sportivă. Ce a dus la despărțirea lor?

Relația dintre Simona Halep și Costa Sponte s-a rupt pe neașteptate, când tânărul a cunoscut-o pe Bianca, o studentă de 20 de ani. Aceștia s-au căsătorit în anul 2019, în cadrul unei ceremonii impresionante. Petrecerea s-a desfășurat într-un local de lux din Buftea. Costa Sponte a mai avut relaţii cu persoane cunoscute, cum ar fi Mădălina Pamfile sau prezentatoarea TV Alexandra Tararache.

Până să-l cunoască pe Toni Iuruc, actualul soț al sportivei, Simona Halep a fost foarte discretă în privința vieții sale amoroase. Potrivit informațiilor prezente în mass-media, singurul bărbat cu care a fost văzută este fiul lui Teia Sponte.

Simona Halep s-a iubit cu Costa Sponte. Ce a declarat bunica acesteia despre relația celor doi

În anul 2016, bunica Simonei Halep a făcut o dezvăluire neașteptată. Se pare că relația dintre sportivă și fiul lui Teia Sponte a fost una serioasă, din moment ce bunica acesteia se aștepta ca cei doi să ajungă în fața altarului.

“Se poate ca machidonii să se căsătorească cu români, sunt cazuri și aici pe stradă, dar noi nu vrem așa. Familia noastră, Halep, este foarte mare și niciunul nu a luat români. Cipani suntem. Eu i-am spus să ia machidon, să nu ia român. Mi-a zis așa: Maie, nu dau tată de rușine (nu-l fac de rușine pe tata, n.r.). Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept. Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Nu, nu. Dacă nu știam nu spuneam. E cipan de-al nostru, taică-su fost cu noi la Tulcea, eu sunt din Tulcea. Au crescut toți la un loc. Eram prieteni toți acolo”, spunea bunica Simonei Halep în 2016, potrivit libertatea.ro.

simona halep și fostul ei iubit

Simona Halep s-a iubit cu Costa Sponte în urmă cu aproximativ șase ani.

În ciuda declarației bunicii, Simona Halep a negat relația cu Costa.

„Nu mă mărit. Nu am relaţie, nu sunt cu Costa Sponte, cum s-a scris. Nu mă mărit şi nu am de gând să mă mărit în viitorul apropiat. Dar într-o zi o voi face” a declarat Simona pentru doartenis.ro.

Cine este Costa Sponte

Costa Sponte este fiul lui Teia Sponte, considerat unul dintre apropiații lui Gigi Becali, fiind implicat, în anul 2008, în „Dosarul Valiza”. Acesta a fost încredințat de finanţatorul echipei din Ghencea să trimită la Cluj o geantă în care se aflau 1,7 milioane de euro. Ulterior a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru această faptă, potrivit adevărul.ro.

Prea multe informații despre Costa Sponte nu se cunosc, însă ce se știe despre el este că este un tânăr „foarte educat, finuţ, civilizat (…), care „îşi petrece foarte mult timp alături de familia sa (…)“ şi căruia „îi place să meargă în cluburi, împreună cu prieteni aromâni“, a scris sportnews.ro.

costa sponte

Nu se cunosc prea multe informații despre Costa Sponte.

Spre deosebire de Simona Halep, Costa nici nu a confirmat și nici nu a negat informațiile apărute în presă în legătură cu cei doi. Acesta a precizat, totuși, că nu o cunoaște pe sportivă din copilărie.

„Nu pot să comentez cele apărute în presă, pentru că nu este normal să vorbesc despre viaţa mea personală. Vă rog frumos să înţelegeţi poziţia mea. Nu pot nici să infirm, nici să confirm cele apărute. Eu cu Simona ne-am cunoscut relativ recent, nu ne cunoaştem din copilărie. Ţin să menţionez că, de la vârsta de 16 ani, nu mai am nici un cont, pe nici un site de socializare. Vă rog din nou să înţelegeţi poziţia mea. Vă mulţumesc“, a declarat Costa Sponte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *