Prima pagină » Sport » Simona Halep a făcut mii de oameni fericiți: „Anunțul ei a avut un succes uriaș, este o persoană foarte amabilă”
Simona Halep a făcut mii de oameni fericiți:

Simona Halep a făcut mii de oameni fericiți: „Anunțul ei a avut un succes uriaș, este o persoană foarte amabilă”

16 iul. 2020, 04:00,
BZI.ro, în Sport

Simona Halep (28 de ani / locul 2 WTA) a revenit pe teren la Cluj, în cadrul Winners Open și a făcut mii de oameni fericiți

Simona Halep a revenit pe teren la Cluj, în cadrul Winners Open, și a făcut mii de oameni fericiți, însă primul turneu oficial la care va participa în timpul pandemiei va fi Palermo Ladies Open.
Italienii sunt încântați că o vor vedea pe Simona Halep la Palermo. Directorul turneului, Oliviero Palma, a vorbit pentru Digi Sport despre desfășurarea turneului și sosirea numărului 2 mondial în Sicilia.

Directorul turneului de la Palermo: „Avem o responsabilitate uriașă”

„Suntem foarte fericiți că vom putea organiza primul turneu din circuitul feminin după pauza forțată, dar în același timp înțelegem că avem o responsabilitate uriașă. Trebuie să demonstrăm lumii că se poate juca tenis, însă numai dacă respectăm toate măsurile de protecție sanitară.
Dacă totul va decurge normal, va fi încă un semnal că viața se îndreaptă spre normalitate. Simona Halep a fost foarte receptivă când am discutat despre venirea la Palermo. Și Virginia Ruzici, managerul ei, a fost foarte amabilă cu noi.
Cred că turneul din acest an, ediția cu numărul 31 a Palermo Ladies Open, va intra în istorie. Nu doar pentru că este primul turneu de după izolare, ci pentru că vom avea multe jucătoare talentate aici. Mă bucură să văd că se gândesc mai mult la tenis decât la bani, așa cum acuză multă lume”, a spus Oliviero Palma.

WTA Palermo, primul turneu programat în circuitul feminin după pauza forțată se va disputa pe zgură, în perioada 3-9 august.

Cum au reacționat italienii când au aflat că Simona Halep vine la Palermo

Simona Halep și-a anunțat oficial prezența la Palermo, iar directorul turneului este convins că românca va fi și mai apreciată după această decizie:

„Oamenii din Italia o iubesc pe Simona Halep. Clipul video cu anunțul ei a avut un succes uriaș în social media. Este o persoană foarte amabilă, o poți compara cu fata din vecini, iar lucrul ăsta o face și mai plăcută”, a declarat Oliviero Palma, pentru Digi Sport.

Mesajul lui Oliviero Palma înaintea turneului de la Palermo:

„Vizitați orașul, dar nu uitați de mască”. Lupta cu noul coronavirus nu s-a terminat, iar Oliviero Palma îi sfătuiește pe toți cei care vor fi implicați în turneul de la Palermo să se bucure de timpul petrecut în Sicilia, dar să nu lase garda jos: „Cred că și în 2021 vom continua să ne luptăm cu acest inamic invizibil, poate în 2022 vom reveni complet la normal.
E clar că experimentul nereușit de la Adria Tour ne-a complicat munca, dar încercăm să vedem partea plină a paharului și să ținem cont de toate măsurile de precauție. Sicilia nu a fost la fel de afectată de COVID-19 precum restul țării, dar tot ce s-a întâmplat ne-a făcut să privim viața altfel, să o apreciem mai mult. Oamenii din sistemul de sănătate ne-au salvat.
Îi sfătuiesc pe musafirii noștri să viziteze orașul, să meargă la plajă, dar să nu uite că inamicul e după colț. Purtați masca, păstrați distanța, folosiți dezinfectant și sperăm să ne vedem și în viitor la Palermo”, a mai spus Oliviero Palma.

Simona Halep este principala favorită la Palermo, unde cap de serie numărul 2 va fi Johanna Konta. Petra Martic, Marketa Vondrousova, Maria Sakkari, Anett Kontaveit, Elise Mertens și Donna Vekic sunt celelalte nume importante care vor concura în Sicilia.

Adversare de top pentru Simona Halep la WTA Palermo!

Organizatorii turneului de tenis feminin de la Palermo, primul oficial disputat după pauză, difuzat în direct de canalele Digi Sport, au anunțat lista jucătoarelor care vor evolua pe zgura din Sicilia, începând cu 3 august.
Alături de Simona Halep, alte două câștigătoare de Grand Slam-uri, Svetlana Kuznetsova și Jelena Ostapenko, au fost confirmate pe tabloul principal al turneului de la Palermo.
Nume importante la WTA Palermo, începând cu 3 august

Lista jucătoarelor care vor evolua la WTA Palermo:
Simona Halep (2 WTA)
Johanna Konta (14 WTA)
Petra Martic (15 WTA)
Marketa Vondrousova (18 WTA)
Maria Sakkari (20 WTA)
Anett Kontaveit (22 WTA)
Elise Mertens (23 WTA)
Donna Vekic (24 WTA)
Dayana Yastremska (25 WTA)
Karolina Muchova (26 WTA)
Ekaterina Alexandrova (27 WTA)
Svetlana Kuznetsova (32 WTA)
Veronika Kudermetova (40 WTA)
Jelena Ostapenko (41 WTA)
Kristina Mladenovic (42 WTA)
Anastasija Sevastova (43 WTA)
Polona Hercog (45 WTA)
Iga Swiatek (49 WTA)
Fiona Ferro (53 WTA)
Alison Van Uytvanck (57 WTA)
Anna Blinkova (61 WTA)
Laura Siegemund (65 WTA)
Daria Kasatkina (66 WTA)
Kristyna Pliskova (69 WTA)
Camila Giorgi (89 WTA)

Celor 26 de sportive confirmate deja de organizatori li se vor alătura, pe tabloul principal al WTA Palermo, alte două jucătoare, beneficiare ale unor wild-card-uri, și cele patru câștigătoare ale calificărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *