Prima pagină » Cancan » Simona Halep a decis să vândă vila de la Snagov. Ce sumă cere tenismena

Simona Halep a decis să vândă vila de la Snagov. Ce sumă cere tenismena

02 nov. 2023, 12:23,
în Cancan

Simona Halep, care a primit o suspendare de patru ani pentru dopaj, a luat decizia să vândă vila de la Snagov, locul în care a locuit împreună cu fostul ei soț, Toni Iuruc. În același timp, este posibil ca sportiva să aibă nevoie de fonduri pentru a pregăti apelul său la TAS, unde a solicitat reexaminarea completă a cazului său.

Fostul lider al tenisului a primit o suspendare de patru ani din partea Agenției Internaționale pentru Integritate în Tenis, după ce în septembrie 2022, în timpul turneului de la US Open, a fost depistat pozitiv la substanța roxadustat.

Simona Halep a decis să conteste această decizie la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, iar Ion Țiriac a dezvăluit că sportiva din Constanța a angajat avocați din Los Angeles, care urmează să solicite sume semnificative.

Simona Halep a decis să vândă vila de la Snagov

În prezent, Simona Halep a pus la vânzare vila pe care o deține pe malul Lacului Snagov, locul în care a avut loc petrecerea de nuntă în iulie 2021, când s-a căsătorit cu omul de afaceri Toni Iuruc, de la care a divorțat ulterior.

Proprietatea are o suprafață impresionantă de 10.000 de metri pătrați, inclusiv terenul din jur, și este pusă în vânzarea sumei de 4,4 milioane de euro. Prețul a crescut semnificativ față de evaluarea anterioară a proprietății, care era de aproximativ un milion de euro, conform informațiilor furnizate de ProSport.

Vila este compusă dintr-un număr impresionant de nouă camere, dintre care una are o destinație specială – aceea de a găzdui trofeele câștigate de Simona Halep pe carierei sale.

„Am o cameră specială pe care soțul meu a amenajat-o pentru mine. E făcută foarte bine și țin acolo toate trofeele câștigate la turneele de tenis. E o cameră normală! Nu am multe camere, dar aceasta este destul de încăpătoare”, a declarat Simona Halep la momentul respectiv.

În plus, în curtea vilei, Simona Halep și-a amenajat un teren de tenis de înaltă calitate. Proprietatea dispune de o grădină extremă de generoasă și de mai multe obiecte de artă în interior.

Familia Țiriac a intrat în război cu Serena Williams. Totul a venit dupa atacul fostei jucătoare de tenis la adresa Simonei Halep

Familia Țiriac prin vocea lui Alexandru Ion Țiriac, fiul lui Ion Țiriac, a venit cu un răspuns tăios pentru Serena Williams. Fosta jucătoare de tenis din SUA, care a câștigat 23 de trofee de Grand Slam, a făcut remarci sarcastice pe platformele de socializare în urma suspendării Simonei Halep pentru dopaj.

Serena Williams a dat de înțeles că dorește să obțină cu determinare al optulea titlu la Wimbledon. Fosta lideră mondială a suferit o înfrângere în finala turneului în 2019, în fața Simonei Halep. În același timp, Alexis Ohanian, soțul sportivei din America, a făcut aluzii ironice la adresa jucătoarei născute în Constanța, în legătură cu situația în care se află.

Alexandru Țiriac a dat o replică aspră lui Serena Williams. Prin intermediul mai multor InstaStory-uri, fiul lui Ion Țiriac a prezentat dovezi care pun sub semnele întrebării performanțele Serenei Williams în perioada 2010-2015, când aceasta a primit aprobarea din partea WADA de a folosi substanțe interzise, precum oxicodonă, hidromorfonă, prednison și metilprednisolon.

Aflată într-un impas, Simona Halep s-a decis să vândă vila de la Snagov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`