Prima pagină » Sport » Simona Halep a dat verdictul după ce a fost eliminată! Cine va câștiga Australian Open
Simona Halep a dat verdictul după ce a fost eliminată! Cine va câștiga Australian Open

Simona Halep a dat verdictul după ce a fost eliminată! Cine va câștiga Australian Open

17 feb. 2021, 02:00,
în Sport

Simona Halep, numărul doi mondial, a părăsit Australian Open în sferturile de finală, după ce s-a înclinat în două seturi identice, 3-6, 3-6, în fața numărului 11 WTA, Serena Williams. Sportiva din România a dezvăluit numele jucătorilor pe care-i consideră favoriți la cucerirea trofeului, atât la feminin, cât și la masculin.
Simona Halep nu i-a putut face față Serenei Williams și a ratat șansa de a continua parcursul spre câștigarea celui de-al treilea turneu de Grand Slam din carieră, iar dezamăgirea este mare. Cu toate acestea, numărul doi WTA a avut puterea să dezvăluie cine are cele mai mari șanse de a deveni campion la Melbourne, din punctul său de vedere.

„Este foarte greu să spun. Cred că o șansă importantă o au Osaka și Serena, chiar dacă joacă una împotriva celeilalte în următorul meci. Dar așa cum a fost și anul trecut, consider că e deschis, orice jucătoare are o șansă să câștige. La băieți, cred că Nadal și Djokovic au o șansă în plus”, a declarat Simona Halep, pentru eurosport.ro.

Naomi Osaka și Serena Williams se întâlnesc în prima semifinală de la Australian Open

Naomi Osaka și Serena Williams se întâlnesc în prima semifinală de la Australian Open, în timp ce confruntarea din celălalt penultim act se va da între învingătoarele partidelor Ashleigh Barty – Karolina Muchova și Jennifer Brady – Jessica Pegula.

„Cu siguranță, cred că acesta este cel mai bun meci din acest turneu și, evident, a trebuit să mă lupt cu numărul doi din lume. Știam că trebuie să joc mai bine și asta am făcut, așa că sunt încântată. Am urmărit-o și sunt sigură că și ea a făcut la fel. Simt că aceasta este o oportunitate atât de bună pentru mine, trebuie doar să dau totul. Am avut o pauză competițională incredibil de lungă și de grea. Și astfel, sincer, sunt fericită de fiecare victorie pe care o obțin”, a spus Serena Williams la finalul jocului cu Simona Halep.

În proba de simplu masculin, Aslan Karatsev, numărul 114 ATP, este primul semifinalist al acestei ediții și îl așteaptă în penultimul act pe învingătorul dintre Novak Djokovic și Alexander Zverev. În celelalte două sferturi de finală vor avea loc duelurile Andrey Rublev – Daniil Medvedev și Rafa Nadal – Stefanos Tsitsipas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *