Prima pagină » Sport » Simona Halep a câștigat trofeul WTA. Aceasta a avut cea mai bună lovitură în tenis
Simona Halep a câștigat trofeul WTA. Aceasta a avut cea mai bună lovitură în tenis

Simona Halep a câștigat trofeul WTA. Aceasta a avut cea mai bună lovitură în tenis

17 dec. 2021, 21:35,
în Sport

Simona Halep, locul 20 mondial, a câştigat pentru a doua oară în carieră ancheta WTA pentru lovitura anului în tenis. Halep a fost nominalizată pentru o lovitură din meciul cu Gabriela Ruse, de la Transylvania Open, câştigat, scor 6-1, 6-2, în primul tur, informează News.ro.

Pentru lovitura anului au mai fost nominalizate în primă fază Su-wei Hsieh (16-imi Abu Dhabi), Belinda Bencic (semifinale Adelaide), Bianca Andreescu (optimi Miami), Marta Kostiuk (optimi Istanbul), Garbine Muguruza (optimi Roma), Iga Swiatek (16-imi Eastbourne), Conny Perrin (16-imi Praga), Camila Giorgi (sferturi Montreal) şi Magda Linette (16-imi Ostrava). Nominalizatele erau împărţite în două grupe, care au fost câştigate de Simona Halep şi Su-wei Hsieh. Apoi, au fost votate pe site-ul WTA loviturile celor două finaliste, anchetă câştigată de Halep cu 86 la sută din totalul voturilor.

La dublu, lovitura anului a fpst aleasă o lovitură a echipei Gabriela Dabrowski/Luisa Stefani (Canada/Brazilia), din semifinale de la San Jose, împotriva cuplului Ellen Perez/Kveta Peschke (Australia/Cehia), scor 6-3, 4-6, 10-8.

Simona Halep a mai câştigat ancheta pentru lovitura anului în 2018, atunci pentru o lovitură de la Miami Open, de la un meci cu Agnieszka Radwanska.

Simona Halep, mesaj emoționant despre România: „Avem tot ce ar putea să-și dorească cineva”

Simona Halep se află în Bucureşti şi va sărbători Ziua Națională alături de echipă. Cu această ocazie specială sportiva a transmis românilor un mesaj şi un îndemn emoţionant.

Simona Halep are numai cuvinte de laudă pentru România. Mâine va sărbători Ziua Naţională alături de echipă, la antrenamente, după care se va răsfăța cu preparatele tradiționale preferate.

„Sărbătoresc (n.r. – Ziua Națională) pe terenul de tenis, că mâine am antrenament. Dar împreună cu echipa poate mâncăm ceva bun. Mămăliguță cu brânză și smântână aș spune că e mâncarea mea preferată, pentru că mâncam des când eram copil. Îmi place și șoriciul”, a spus Simona Halep pentru digisport.ro.

Simona Halep spune despre România că este o tară superbă pe care şi-a propus să o viziteze mai des. Același îndemn îl da tuturor subliniind că ţara noastră este tot ce ar putea să-și dorească cineva: „avem locuri multe, la munte, la plajă”.

„Nu am vizitat țara prea mult și îmi pare rău. Am vrut să merg în Bucovina anul acesta, dar n-am apucat. Am început pregătirea și e greu să lipsesc câteva zile. Dar în viitorul apropiat vreau să vizitez toată țara. E o țară superbă, avem locuri multe, la munte, la plajă. Avem tot ce ar putea să-și dorească cineva. Spun mereu că oamenii sunt prietenoși. E un popor talentat, puțin negativist”, a mai spus Simona Halep.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024