Prima pagină » Sport » Simona Halep a câștigat primul meci al anului. S-a impus în decisiv cu 10-8 – VIDEO

Simona Halep a câștigat primul meci al anului. S-a impus în decisiv cu 10-8 – VIDEO

29 ian. 2021, 14:47,
Cristian Zavastin, în Sport

Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o, vineri, 29 ianuarie, scor 3-6, 6-1, 10-8, pe australianca Ashleigh Barty, liderul mondial, la turneul demonstrativ de la Adelaide, primul meci al româncei în 2021.

Meciul s-a disputat cu public, cu respectarea regulii de distanţare fizică.

După acest turneu, sportivele vor pleca la Melbourne, unde vor participa la turneele dinaintea Australian Open

La turneul Gippsland Trophy, care va începe la 31 ianuarie, Halep, favorită principală, va juca direct în turul doi, cu câştigătoarea confruntării Whitney Osuigwe (SUA) – Anastasia Potapova (Rusia).

Tot din 31 ianuarie, va începe la Melbourne Yarra Valley Classic, turneu la care Ashleigh Barty, cap de serie 1, va juca direct în turul doi cu câştigătoarea dintre Ana Bogdan şi sportiva rusă Kamilla Rahimova.

Simona Halep: „Am fost foarte emoționată, m-am simțit ca și cum ar fi prima oară când joc un meci“

La finalul partidei, Simona Halep a declarat că s-a simțit ca și cum ar fi prima oară când joc un meci.

„E minunat să fiu aici din nou în Adelaide. Am mai fost de două ori și întotdeauna e o plăcere. Am avut nevoie de oxigen azi; cele două săptămâni petrecute în carantină nu au fost ușoare, iar Ash nu arată de parcă nu ar fi jucat deloc anul trecut, așa că țin să te felicit. Mereu când joc cu ea e o luptă grozavă.

Adelaide e un oraș frumos, oamenii de aici sunt calzi, mă bucur că am avut ocazia să joc în fața voastră, a fost o plăcere. Am fost foarte emotionata, m-am simtit ca si cum ar fi prima oara cand joc un meci. Mă simt ca acasă aici, la Adelaide, pentru că e orașul natal al lui Darren. El mi-a dat energia orașului“, a spus Simona Halep.

Simona Halep vrea o medalie la Jocurile Olimpice

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, aflată în carantină la Adelaide, înaintea primului turneu de Mare șlem al anului, Australian Open, a declarat într-un interviu acordat WTA Insider că principalul său obiectiv din acest an este câștigarea unei medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Principalul obiectiv este o medalie la Jocurile Olimpice, să merg acolo și să pot concura la cel mai înalt nivel, dar fiecare turneu este un obiectiv pentru mine în acest an. Întotdeauna am spus că fiecare turneu este important pentru mine și nu tratez unele turnee ca fiind mai importante ca altele. Când merg la un turneu vreau să dau sută la sută. Dar nu știi niciodată ce se va întâmpla săptămâna viitoare, așa că mă concentrez să fiu sută la sută în acea săptămână.

Am învățat anul trecut că trebuie să trăiești în fiecare zi în parte. Presiune există, pentru că ai așteptări în fiecare săptămână și spui că vrei să joci la sută la sută. Acest lucru trebuie să îl aștepți de la tine, pentru că la acest nivel te aștepți să dai maximum pe teren de fiecare dată”, a mai spus Simona Halep.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *