Prima pagină » Sport » Simona Halep a ajuns la Melbourne. Mesajul postat înainte de primul Grand Slam al anului, Australian Open
Simona Halep a ajuns la Melbourne. Mesajul postat înainte de primul Grand Slam al anului, Australian Open

Simona Halep a ajuns la Melbourne. Mesajul postat înainte de primul Grand Slam al anului, Australian Open

18 ian. 2020, 04:00,
în Sport

Simona Halep e gata de marea bătălie pentru Australian Open. Campioana noastră a ajuns deja la Melbourne și a distribuit un mesaj pe rețelele de socializare. Halep a redistribuit postarea celor de la Australian Open, în care organizatorii anunță că românca a început antrenamentele.

Este a patra favorită la Australian Open

Simona Halep nu vrea să mai rateze trofeul la Australian Open. Campioana de la Roland Garros și Wimbledon vrea și un Grand Slam pe suprafață dură, mai ales după ce a fost atât de aproape de acest lucru în 2018. La acea vreme, Halep a pierdut dramatic un final de poveste cu Caroline Wozniacki. Potrivit caselor de pariuri, Halep este văzută a patra favorită a turneului de la Antipozi, primul de Grand Slam al anului. Cotele variază puțin și sunt cuprinse între 10 și 11 pentru „Simo” la victoria supremă. Principala favorită este Serena Williams, cu cote cuprinse între 4,5 și 5,5. Americanca este urmată de deținătoarea trofeului, Naomi Osaka, și de Ashleigh Barty.

Simona Halep va juca marți primul ei meci de la Australian Open 2020, dar partida va fi una extrem de complicată. „Simo” o va întâlni pe Jennifer Brady, cea care le-a învins deja în acest an pe Ashleigh Barty sau Maria Sharapova.
Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, se va desfășura între 20 ianuarie și 2 februarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`