Prima pagină » Cancan ultimă oră » Simona Gherghe va trebui să lipsească, o vreme, de pe micul ecran. Prezentatoarea s-a infectat cu noul coronavirus

Simona Gherghe va trebui să lipsească, o vreme, de pe micul ecran. Prezentatoarea s-a infectat cu noul coronavirus

14 feb. 2022, 23:31,
în Cancan ultimă oră

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prezentatorea TV a contractat virusul SARS-CoV-2, motiv pentru ca va trebui să lipsească, o vreme, de pe micul ecran.
Vedeta TV a făcut anunțul, în urmă cu puțin timp, în mediul online. Pentru că este una dintre cele mai iubite moderatoare de emisiuni TV, fanii au reacționat rapid și au atacat secțiunea de comentarii sute de mesaje.

Simona Gherghe: „Asadar, a ajuns virusul si la mine!”

Vedeta TV a făcut, în urmă cu puțin timp anunțul, iar fanii au reacționat imediat la postarea acesteia. Moderatoarea TV a dezvăluit că nu va mai apărea, pentru o vreme, pe micul ecran. Mai mult, acesta a tratat totul cu pozitivism, încercând să-i liniștească pe fani și pe apropiați.

„Ca să citez o foarte bună prietenă, e bine să mai fie și pozitivi, că e plină lumea de negativiști! Așadar, a ajuns virusul și la mine. N-o să ne vedem câteva zile, sper să treacă ușor și toți ai mei să fie bine! Aveți grijă de voi!”, a fost descrierea postării distribuite de Simona Gherghe.

Prezentatoarea a primit un val de comentarii pozitive

Vestea a venit ca un trăsnet, pentru fanii vedetei TV. Aceștia nu se așteptau la anunțul Simonei Gherghe, motiv pentru care i-au transmis cele mai frumoase gânduri în secțiunea de comentarii.

„Multă sănătate și multă putere, Doamne ajută sănătate tuturor!(…) Multă sănătate îți doresc Simona! Doamne ajută!(…) D-zeu să vă dea multă sănătate și binecuvântare multă(…) Vă doresc multă sănătate, doamna Simona!!(…) Vă doresc multă sănătate!!(…) Multa sanatate si pace-n suflet ! „Bucurați-vă de fiecare clipa și de tot ceea ce va poate umple inima de bucurie”!(…) Dumnezeu să te binecuvânteze cu multă sănătate om minunat!!Multă sănătate! Va așteptăm să reveniți pe micul ecran!”, sunt doar câteva dintre cele peste 1.000 de comentarii care au apărut la postarea Simonei Gherghe.


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024