Prima pagină » Cancan » Simona Gherghe, surprinsă în costum de baie. Vedeta se află în Grecia cu soțul și copiii

Simona Gherghe, surprinsă în costum de baie. Vedeta se află în Grecia cu soțul și copiii

25 iul. 2024, 11:17,
în Cancan

Simona Gherghe și-a surprins fanii cu o poză în costum de baie, vedeta aflându-se cu soțul și copiii în vacanță în Grecia. Destinația aleasă este una superbă și nu este invadată de turiști, însă are un inconvenient în privința plajelor. Cu toate acestea, Simona Gherghe a precizat că va reveni pe acesată insulă, deoarece copiii ei sunt încântați de loc.

Simona Gherghe și familia ei au ales din nou Grecia ca destinație de vacanță, însă de data aceasta au mers pe o insulă unde nu au mai fost până acum! Toate bune și frumoase, doar că în Paxos, în loc de nisip, plajele au… bolovani. Nu pietricele, ci bolovani, după cum a ținut să menționeze prezentatoarea TV, potrivit LPF.

Simona Gherghe, surprinsă în costum de baie

Într-o serie de postări pe Instagram, Simona Gherghe le-a arătat fanilor frânturi din vacanța sa în Grecia. Chiar dacă locul e superb și nu te calci în picioare cu turiștii, toate plajele (făcând excepție una) sunt cu pietre. Ar fi putut fi un dezavantaj major, ținând cont că copiii vedetei sunt încă mici. Nici vorbă, însă, de așa ceva! S-au adaptat uimitor de bine și chiar se amuză teribil, spunând că pietrele sunt, de fapt, ouă de dinozaur!

Și într-adevăr, e un loc superb, unde familia chiar are parte de intimitate pe plajă. Nimeni nu-i recunoaște, nu-i fotografiază nimeni pe furiș. Poate tocmai de aceea vedeta a și postat o fotografie cu ea în costum de baie, în care se vede că arată incredibil de bine la 46 de ani și cu două nașteri la activ.

„Pe insula noastră, aceasta e singura plajă cu nisip. În rest, doar cu pietre mari. Am avut ceva emoții, nu știam dacă o să le placă treaba asta Anei și lui Vlad. Și ce credeți? Vor doar plaje cu bolovani!

E incredibilă capacitatea asta a copiilor de a se adapta, de a se bucura de orice, oricum. Pentru ei, nici măcar nu sunt bolovani, ci… ouă de dinozauri! Și uite cum s-au rezolvat toate problemele! Minunată insula Paxos!”, apovestit cu umor Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Cum a descoperit această insulă

Vedeta, care de 20 de ani își face vacanțele în Grecia, a mers cam peste tot în zona continentală dar și pe insule. Ea susține că până acum avea un top bine stabilit al destinațiilor de vacanță din Grecia. Și totuși, această ierarhie i-a fost dată peste cap de insula Paxos.

„Am văzut-o acum câteva luni în serialul «Maestro în Blue», acțiunea se petrece aici și filmul e plin de imagini cu Paxos. Am început să mă documentez, așa cum fac mereu când călătorim, și iată-ne aici. Și e mult mai frumos decât mi-aș fi imaginat.

Insula nu e foarte turistică, sunt mulți greci în vacanță, dar și englezi, cred că e un singur hotel în zonă, însă sunt foarte multe case, apartament și vile de închiriat. Mâncarea e senzațională, oamenii foarte prietenoși, e o pace aici care mă face să mă simt că acasă. Și, ca să-l citez pe Vlad: «mami, la anul putem să stăm 10 zile în Paxos?»”.

Dincolo dde inconvenientul cu plajele pline de pietre, există și una cu nisip, însă în Antipaxos, sora mai mică a insulei, unde se poate ajunge doar cu barca. Această plajă, Vrika, e considerată a doua din Grecia, ca frumusețe. Și pe lângă faptul că e ireal de frumoasă, e și mai ieftină ca Mamaia, doar 10 euro șezlongul, a povestit cu umor vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *