Prima pagină » Cancan ultimă oră » Simona Gherghe și-a anunțat plecarea din emisiunea pe care o moderează: ”Nu se închide”. Cine o va înlocui pe vedetă

Simona Gherghe și-a anunțat plecarea din emisiunea pe care o moderează: ”Nu se închide”. Cine o va înlocui pe vedetă

26 apr. 2022, 22:15,
în Cancan ultimă oră

Simona Gherghe este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi. Vedeta moderează de ani buni un show matrimonial ce este urmărit de milioane de telespectatori.

Prezentatoarea este pe sticlă șase din șapte zile, iar lipsa sa a fost, până acum, cauzată doar de motive întemeiate, așa cum s-a întâmplat și când a fost infecatată cu virusul
din China.

Simona Gherghe va lipsi de la cârma emisiunii matrimoniale

De-a lungul timpului, oamenii din fața micului ecran s-au obișnuit cu ea, iar astăzi, la final de emisie, au avut un șoc. Vedeta a făcut un anunț pe repede înainte, fără a da prea multe explicații.
În fața concurenților, uimindu-i și pe aceștia, Simona Gherghe a mărturisit că va mai apărea săptămână această pe sticlă doar o dată. În zilele de joi, vineri și sâmbătă, spune vedeta, nu va fi la cârma emisiunii matrimoniale, însă își va relua locul de moderatoare de săptămâna viitoare.

Dar, pentru liniștea concurenților și a fanilor show-ului, fosta știristă a ținut să precizeze că lipsa ei nu va afecta desfășurarea competiției. Locul său va fi preluat de Gabriela Cristea, implicată și ea în formatul destinat căsătoriilor.

”Fiți atenți, plec joi, vineri și sâmbătă, dar vine Gabriela, adică nu se închide emisiunea”, a spus Simona Gherghe, în cadrul unei emisiuni TV.

Simona Gherghe nu mai poate avea copii

Prezentatoarea blondină trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Săndulescu, cu care are doi copii, o fetiţă şi un băieţel. Însă chiar dacă și-ar mai fi dorit să rămână însărcinată, vedeta nu mai face al treilea copil, din cauza problemelor de sănătate.

Vedeta a mărturisit pe rețelele de socializare că nu mai are voie să rămână însărcinată deoarece a avut două sarcini dificile. Prezentatorea TV de la Antena 1 este recunoscătoare pentru cei doi copii minunați din viața ei și susține că a fost destul de dificil să rămână însărcinată.

Nu, suntem în formula completă. În plus, nici nu mai am voie, am avut două sarcini dificile. Nu mă ajută nici vârsta: am 44 de ani. Oricum, la cât de greu am rămas însărcinată, nici măcar nu îndrăzneam să visez să am doi copii”, a scris Simona Gherghe pe contul de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *