Prima pagină » Cancan » Simona Gherghe, scoasă de pe post de Antena 1. Vedeta va fi înlocuită cu o fostă prezentatoare de la Kanal D

Simona Gherghe, scoasă de pe post de Antena 1. Vedeta va fi înlocuită cu o fostă prezentatoare de la Kanal D

11 iul. 2023, 13:20,
în Cancan

Simona Gherghe va fi înlocuită de Antena 1, anunţul fiind făcut chiar în finala sezonului 7 al show-ului „Mireasa”. Cu această ocazie a fost invitată Dianna Rotaru, chiar înlocuitoarea gazdei, care a vorbit despre noua emisiune.

Dianna Rotaru a dezvăluit că va fi vorba tot despre un dating show, dar care nu se va lăsa cu nunți, dedicat persoanelor trecut de 30 și de 40 de ani care vor o nouă șansă la iubire.

Simona Gherghe, scoasă de pe post de Antena 1

Dianna Rotaru va fi în locul prezentatoarei Simona Gherghe timp de cinci săptămâni, de luni până vineri de la ora 14:00. Noul show presupune ca mai multe fete și băieți vor locui în aceeași casă, de data asta fără soacre, așa cum este formatul „Mireasa„.  Simona Gherghe va reveni pe post la sfârșitul lunii august, căci toamna va începe cel de-al 8-lea sezon „Mireasa”!

„Este un nou început pentru fetele pe care le vedeți, sunt superbe, gata de un nou pas important în viața lor. Azi sunt adevărate dive, pentru că au pus emoție, au făcut sacrificii pentru a veni aici. Unele au făcut drumul cu avionul. Avem o premieră cu mari emoții. Fiecare femeie își dorește să fie înțeleasă, ascultată. Eu sper că vom reuși să unim sufletele pereche. Proiectul Provocarea destinului îi are ca protagoniști pe cei trecuți de 30. Dragostea nu are vârstă. Vor fi doar cinci săptămâni. E un timp foarte scurt în care se vor întâmpla lucruri intense”, a dezvăluit Dianna Rotaru despre noua emisiunea, care se va numi „Provocarea destinului”.

Simona Gherghe i-a liniștit pe telespectatori şi le-a transmis că „Mireasa” va reveni la finalul lunii august.

„Să nu se aștepte la nunți la finalul sezonului! Ne întoarcem la sfârșitul lunii august cu noul sezon Mireasa. Telespectatorii să stea liniștiți că ne întoarcem!”, a declarat Simona Gherghe.

Simona Gherghe, despre trauma vieții sale

Prezentatoarea TV a vorbit deschis despre greutățile nașterii primului copil, dar și despre problemele pe care le-a întâmpinat în primele luni de la venirea pe lume a micuței Ana, care acum are șase ani.

”Primele zile cu Ana acasă au fost crunte. De fapt, primele luni. Sunt o mulțime de lucruri, pe care nu mi le amintesc deloc, iar dacă ar fi să descriu perioada aia, în mintea mea e ca un tunel. Așadar, întuneric. Deși am citit mult, în timpul sarcinii, realitatea m-a lovit în plin. Așa ca primele săptămâni au fost cu frici, anxietăți, epuizare fizic (treaba asta cu lipsa somnului nu mi-a spus-o nimeni…) și singurătate. Deși eram în casa și cu Razvan, și cu mama”, a spus Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Chiar dacă are doi copii superbi, vedeta a mărturisit că familia sa nu este în formulă completă, însă din păcate, nu mai visează la un alt bebeluș pentru că nici vârsta și nici starea de sănătate nu îi mai permite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`