Prima pagină » Cancan ultimă oră » Simona Gherghe s-a arătat extrem de revoltată: „Este absolut îngrozitor și îmi este foarte teamă”

Simona Gherghe s-a arătat extrem de revoltată: „Este absolut îngrozitor și îmi este foarte teamă”

05 apr. 2022, 22:01,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Simona Gherghe s-a afișat în mediul online extrem de revoltată, asta imediat după ce a văzut tragedia de zilele trecute din Ucraina, unde au fost omorâte sute de persoane. Ei bine, fără a se sfii, prezentatoarea de la Mireasa a postat un mesaj destul de dur pentru a trage un semnal de alarmă despre ceea ce trăim, de fapt, însă a și explicat de ce se teme cel mai tare!

Simona Gherghe a pus punctul pe „i”! Dacă până acum era mereu cu zâmbetul pe buze și le povestea fanilor despre viața ei privată, fiind la curent cu tot ce este nou, de data aceasta a simțit nevoia să povestească despre ceea ce o deranjează și de ce îi este teamă.

Simona Gherghe, mesaj dur după tragedia din Ucraina, unde au murit sute de persoane

Simona Gherghe le-a povestit fanilor că este de-a dreptul speriată de tot ceea ce se întâmplă la doar câteva sute de kilometri de meleagurile românești, astfel că îi este teamă de ceea ce ar putea urma, cât și de acțiunile forțelor armate aflate sub conducerea lui Valdimir Putin. Mai mult decât atât, prezentatoarea de la Mireasa este de părere că noi, ca și stat, nu ajutăm suficent de mult Ucraina, care în aceste momente are nevoie de sprijin din toate părțile după masacrul în masă de la Bucha.

„Sunt foarte marcată de imaginile pe care le-am văzut din Ucraina și de realitate absolut îngrozitoare cred se întâmplă la câteva sute de km de România. Sunt revoltată. Mi se pare că nu-i ajutăm suficient pe acești oameni din Ucraina. Este absolut îngrozitor și îmi este foarte teamă. De abia acum mi-e teamă. Mi-e totul clar acum, rușii nu au limită, sunt niște barbari. (…) Nu putem să ne facem că nu vedem aceste lucruri. Mă rog pentru cei din Ucraina, cât și pentru noi, să fie pace. Realmente sunt marcată, mă simt îngrozitor. În starea asta sunt de ore bune. Mă scuzați. (….)”, este mesajul postat de Simona Gherghe pe contul ei de Instagram.

Simona Gherghe a explicat că viața nu este mereu roz

Totodată, Simona Gherghe le-a explicat celor ce o urmăresc că de cele mai multe ori viața bate filmul, astfel că nu tot ceea ce vedem pe Instagram este adevărat, multe imagini fiind „cosmetizate” pentru a arăta o viață roz.

Prin urmare, ea a luat decizia de a se expune exact așa cum este viața ei, fără a expune doar partea bună, motiv pentru care s-a arătat revoltată, mâhnită și nervoasă de ceea ce se întâmplă în țara vecină.

„Instagram-ul nu este locul unde vezi mereu locuri frumoase și totul cosmetizat, dar nu la asta se rezumă totul. Trebuie să vorbim despre lucrurile reale. După ce am văzut ce era la Bucha, credeți-mă că mă simțeam îngrozitor și nu pteam să mă bucur de timpul meu liber, de liniștea mea, asta fiindcă mă gândeam la ei. Uneori, Instagram-ul este și despre așa ceva. (…)”, a mai spus Simona Gherghe pe Instagram-ul personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *