Prima pagină » Cancan » Simona Gherghe revine la Antena 1, dupa ce Mirela Vaida i-a luat locul. Ce emisiune va prezenta

Simona Gherghe revine la Antena 1, dupa ce Mirela Vaida i-a luat locul. Ce emisiune va prezenta

27 aug. 2020, 15:08,
în Cancan

Simona Gherghe revine la Antena 1. Surpriză de proporţii în televiziune. Simona Gherghe revine la Antena 1, însă nu la cârma emisiunii Acces Direct. Vedeta TV va prezenta show-ul matrimonial Mireasa, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, şi sâmbăta, de la 13:30.

În urmă cu un an şi jumătate, Simona Gherghe îi preda Mirelei Vaida ştafeta emisiunii Acces Direct. Devenise mămica din nou şi nu voia să încurce treburile părinteşti cu ”profesionalele”. Dar a venit timpul că Simona să se întoarcă. Nu la Acces Direct, dar tot la Antena 1.

Simona Gherghe revine la Antena 1

Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou pentru ea. Telespectatorii o vor putea urmări la cârmă celui mai iubit reality show matrimonial, Mireasa, de la Antena 1, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, şi sâmbăta, de la 13:30.

„Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac în stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune. N-am în portofoliu niciun reality-show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus nouă Mireasa, am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-mă, acum, la cârmă acestei emisii care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort!”, a dezvăluit Simona Gherghe.

Simona Gherghe revine la Antena 1: ”Va fi interesant!”

În tot acest timp, aceasta a studiat îndeaproape formatul şi ştie exact la ce să se aştepte: “Sunt pasionată de psihologie şi experimentul acesta social va fi extrem de interesant. Concurenţii, fete şi băieţi, care se vor vedea pentru prima oară în gala de pe 5 septembrie, sunt tipologii diferite, provin din medii diferite şi au pregătire profesională diferită. Cu toate acestea, vor trebui să convieţuiască, vreme de 4 luni, într-o casă din care nu vor putea ieşi, în speranţa că îşi vor găsi jumătatea – căci asta este marea miza! Nu va fi simplu pentru mine, căci voi fi singura lor legătură cu lumea exterioară. Pentru ei va fi şi mai dificil, chiar dacă vor locui într-o casă absolut spectaculoasă! Aşa că vă invit în fiecare zi, de luni până vineri de la ora 14:00 şi sâmbătă de la ora 13:30 să-mi fiţi alături în această aventură!”, a completat Simona.

Din 5 septembrie, în calitate de gazdă a reality show-ului matrimonial Mireasa, de la Antena 1, Simona Gherghe va aduce în centrul atenţiei poveşti de dragoste, momente mai mult sau mai puţin tensionate şi îi va supune pe concurenţi la reguli dure, confruntãri acide şi încărcate de emoţie, dar şi la multe provocãri, în care şi telespectatorii vor avea un cuvânt de spus.

Care va fi grila de toamnă de la Antena 1

Nouă formula a toamnei la Antena 1 aduce, începând de luni, 7 septembrie, trei porţii săptămânale de artă în farfurie ce poartă semnătura Chefi la cuţite, (lunea, marţea şi miercurea, de la 20:30), urmate de o seară de drama intensă în Sacrificiul (miercurea, de la 22:30) şi muzica de neoprit în cadrul celui de-al nouălea sezon X Factor ( vinerea, de la 20:30)! Serile de weekend vor fi marcate de transformări excepţionale la Te cunosc de undeva! (sâmbătă, de la 20:00) , iar fiecare săptămână se va încheia cu o doză generoasă de umor excentric, la iUmor ( duminică, de la 20:00).

Simona Gherghe, primele declaraţii după ce s-a testat pentru COVID-19

În vârstă de 42 de ani, Simona Gherghe a explicat într-o filmare că a avut câteva simptome specifice pentru virusul SARS-CoV-2 şi a oferit mai multe amănunte despre această situaţie delicată prin care a trecut. Dezvăluirile sale vin după ce în weekend, ea a anunţat într-o postare urcată pe Instagram Stories că s-a testat pentru noul coronavirus.

„Vineri, am avut o durere de cap foarte puternică şi care a fost determinată de o discuţie cu un om foarte apropiat de familia noastră, care m-a sunat joi şi mi-a spus că nu poate veni la noi pentru că-i este foare rău. I-am spus să facă testul de coronavirus, i-am spus chiar că-i voi transfera eu banii pentru acesta. A refuzat.

A spus că nu o pot obliga eu să facă testul. Aşa este! I-am spus că nu e o joacă acest lucru, că trebuie să fim responsabili (…). Aşa că, după ce m-am simţit rău, având în vedere că virusul acesta are atât de multe simptome, iar durerea de cap este unul dintre acestea, m-am programat şi m-am dus la o clinică privată şi am făcut testul. A durat 30 de ore până am aflat rezultatul, nu vreţi să ştiţi cum a fost…a venit însă, e negativ. Suntem bine toţi, asta este tot ce contează acum”, a povestit vedeta într-un live pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`